Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Liriel- dziękuje za odp.Czy czasem Twoją ciążę nie prowadził Janecki?
Z opinii moich koleżanek,należałoby go wpisac na czarną listę.Ja go nie znam więc, nie wypada mi tego robic.Mogę jedynie powiedzieć , że nie cieszy sie najlepszą opinią.
Jeszcze raz wielkie dzięki pozdrawiam.
Ja rodzilam w gdyni redlowie i bylam bardzo zadowolona, wiadomo ile osob tyle opini ale tak wyszlo ze trafilam na porodowke bylam tam pol dnia, pozniej na patologie i pozniej znowu porodowke, w tym czasie trafilam na 3 polozne i wszystkie byly mile i pomocne, ta z ktora rodzilam p Justyna super naprawdeCześć, gdzie polecacie rodzić w Trójmieście? Ja na razie się staramale moja bliska przyjaciółka już niedługo będzie przed tym trudnym wyborem i chciałabym aby trafiła do dobrego i sprawdzonego miejsca
Hej dziewczyny! Mam termin na marzec, to moja pierwsza ciąża i kompletnie nie ogarniam tematu xd a niestety nie mam nikogo z rodziny czy znajomych kto rodził tutaj i nie mam kogo podpytać. Czy orientuje się któraś, jak wygląda sytuacja z przyjęciem na porodówkę w UCK w Gdańsku? Mieszkam dosłownie rzut beretem od tego szpitala dlatego zastanawiam się, czy mogę "czekać do ostatniej chwili" czy lepiej jechać wcześniej gdzieś dalej? Ciąża rozwija się prawidłowo jeśli to ma jakieś znaczenie