Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Rodziłam dwa razy w miejskim na Żeromskiego.Super opieka,atmosfera.Jedyne co mi przeszkadzało to drewniaki pielęgniarek i lekarzy już na oddz.noworodkowym.Ciągłe stukanie.Ale do przeżycia.Najważniejszy był poród,a tu było ok.Ja rodziłam w miejskim na Żeromskiego i o nim już mówiłam - pisałam same dobre rzeczy.
Ale z tego co słyszałam to i w wojewódzkim jest nieźle, koleżanki które tam rodziły bardzo sobie chwalą ten szpital, opiekę, oddział OIOM noworodków też w razie gdyby nie daj Bóg coś - pod ręką.
Lekarze też tam są nieźli podobno. Dr Chlebowska jest naprawdę warta polecenia. A co do Rzepy to różne niekoniecznie pochlebne opinie słyszałam.
Rodziłam dwa razy w szpitalu na ul. Żeromskiego. Fajna atmosfera (polecam szkołę rodzenia), super położne.Ja rodziłam w miejskim na Żeromskiego i o nim już mówiłam - pisałam same dobre rzeczy.
Ale z tego co słyszałam to i w wojewódzkim jest nieźle, koleżanki które tam rodziły bardzo sobie chwalą ten szpital, opiekę, oddział OIOM noworodków też w razie gdyby nie daj Bóg coś - pod ręką.
Lekarze też tam są nieźli podobno. Dr Chlebowska jest naprawdę warta polecenia. A co do Rzepy to różne niekoniecznie pochlebne opinie słyszałam.