moni780328
Początkująca w BB
Ja też rodziłam na Żeromskiwgo.Było ok.Atmosfera i opieka super.Dr Drozd dla mnie fenomen,a położne Jadzia Romanowska i Tereska Sawicka jak matki.Polecam!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czy ktos cos slyszal? bo jestem przerazona :-(
moja ciaze prowadzi dokturka wlasnie z tego szpitala i z tego co wiem jest tam wystarczajaco duzo miejsca by kazda kobitka mogla rodzic w normalnych warunkach

Witamwitam serdecznie
ja rowniez bede rodziła w wojewódzkimmoja ciaze prowadzi dokturka wlasnie z tego szpitala i z tego co wiem jest tam wystarczajaco duzo miejsca by kazda kobitka mogla rodzic w normalnych warunkach
prawie 3 lata temu rowniez rodzilam w tym szpitalu naturalnie i nie mam do niego zadnych zastrzezen a w tamtym czasie podobno zamknieto oddzial polozniczy w Pasłęku.na szkole rodzenia bylo bardzo duzo kobitek a jak sie okazalo rodzilam samiutenka:-)takze glowa do gory![]()
), musiałam leżec cała noc bo lekarka mi oznajmiła że chce się wyspać a nie przyjmować porody itp. Nie wiem jak jest teraz, wiem że jak jest mało rodzących jest przystępniej ale daleko im niestety do ideału, większość za to poleca Szpital Wojskowy, podobno jest tam, wszystko ok.