reklama

SZTUCZNE MLEKO

aga29 widzisz twój mały nie ma zabków ale sie przewraca w dwie strony a moja nic z tego tylko sama siągnie się do góry a jak podasz jej reke to siada sztywno zadowolona i już nawet w wózku musiałam już podnieśc oparcie bo się wkurza lezeniem.synek mojej znaomej ma 4 m-ce a juz ma 2 zeby. kazdy maluch idzie swoim torem a nie ogląfa sie na innych to tylko my mamusie jesteśmy takie przewrażliwione

reklama
I ja od dwóch m-cy mogę spokojnie do was dołączyć bo Majka zastrajkowała i odrzuciła sama maminego cyca. Teraz jest na butli a mleko jakie jej kupuję to bebiko2 ;D ;D ;D

My wczoraj oficjalnie kupilismy mleczko HIPP2 i nasz maly chyba sie bardzo rozsmakowal, bo dzisiaj rano zadal wiecej niz zazwyczaj je ;D, a spozywa 200ml na raz :). No coz, zobaczymy, czy bedzie tak dalej.

witajcie ciotunie
emilianka-ja jestem ze Szczytna koło Olsztyna
anaconda-miło ze dołączyłas do nas

i nie mam dobrych wiesci..... u nas tak wieje ze chyba spacer trzeba odłozyc . bo mimo ciepłych ubran grozi mojej majuni,,wywianie z wózka"hihiihhihihi. a tak na serio koszmar.......................chce jeszcze lata (słonce, ciepełm hmmmmmmmm.)
co tam dzis u was??

Mnie już też denerwuje ta pogoda >:( Jeden dzień ok, posiedziałyśmy w domu, przynajmniej jaskinię odkopałam, ale już wystarczy. Pocieszam się myślą, że od czwartku wraca lato ;D

MADZIA- ja pochodze z Morąga :) myślałam że Ty też z tych okolic ;) pozdrawiam

a dzis mówili że znowu będzie wicher wiać ale podobno lato ma wrócic ...hmmm... ciekawe :)
chyba telewizja kłamie jednak troszeczke ;)

witamy
i my jakos przetrwałaysmy ten wicherrrrrrr. czapa ,kurtka i go.....
ja tez gdzies czytałam ze ma nadejsc poprawa pogody ale krótka.......:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
maja juz spi ............ a ja tez ide bom zmeczona ..........pozdrawiamy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry