reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

SZTUCZNE MLEKO

bebilon jest produkowany na licencji irlandzkiej zawiera prebiotyki(nie probiotyki). cena w auchan na promocji 29,90 zł może dochodzić nawet do 40 zł.

reklama
Czemu lekarz zalecol wam bebilon??? JEst lepszy od bebiko???
Kurcze tyle mlek i jak to wybrac- lekarze badaja dzieci czy tak na chybil trafil, nam zalecono humane bo przechodziny z cyca na inne- jakie jeszcze nie wiadomo

nam lekarz polecał nana ale wybrałam bebilon ze względu na prebiotyki, chce by Kamil był jak najbardziej chroniony dkoro nie da sie go chronić moim mlekiem. Z tego co wiem i co mówił mi inny pediatra bebilon jest jednym z lepszych mlek na naszym rynku.

a wlasnie - ze wzgledu na prebiotyki - choc widzialam, ze inne mleko tez z prebiotykami. u mnie szye szybko przyjelo - choc musze przyznac, ze prawie wymiotowalam, jak przygotowywalam - normlanie nie wiedzialam, ze mleka smierdza - ale moze ja jakas dziwna jestem po prostu

Oskar mialokrs 3 tyg ze budzil sie raz, a ja sie ludzilam ze mu zostanie ;D teraz przez zabkowanie sie budzi...co to bedzie jak trzeba bedzie pracowac???

Ja kupuję w kauflandzie za 31zł.
Próbowałam przejść na Bebiko, ale mojemu dziecki to nie spasowało, wiec dalej na tym drogim.

reklama
Do góry