Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kamil jak zje 120 to wytrzymuje tylko 2 godziny. NIe ważne czy po cycu czy po bebilonie.apanasek pisze:Witam!
Pragnę dopisać naszego Filutka do listy waszych cudnych sztuczniaczków. Pijemy NAN1 i na razie wszystko jest w porządku. Filip wypija 120 a czasemj 150 ml. Duuuuży z niego chłop ale jak sobie poje to wytrzymuje 4 godzinki
no i efekty wagowe widać no ale co mam zrobić przecież nie zabronie dziecku bo drze się w niebogłosy jak nie dostaje jeść Choć ostatnio wydaje mi sie ze w dzień je troszke mniej przesuwają się godziny 2-2,5 no i ostatnio jadł od 50 - 120 w dziń. Do południa nie chce mu sie jeść tak od 2 dni.mamaoli pisze:agawa to niezły głodomorek z Kamilka
mój Maksiu przesypia gdzieś od 22,23 do 4 czasem 5 , dostaje cyca i jeszcze do 7,8 pośpi
a mleka jednorazowo zjada 120ml czasem niecałe
przeważnie to jest jedna butelka koło południa i jedna wieczorem a reszta cyc