Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ISIULA,jakie tam są terminy? No i w ogóle jak tam było-dobry specjalista? Są wyzaczone godziny wizyt,czy się zajmuje kolejkę?Ja mam skierowanie na usg do szpitala na Drewnowską ide z małą 19 stycznia![]()

Mój synek urodził się 18. 12. 2008r. Wczoraj byłam z nim u okólisty prywatnie na Próchnika 1. Pani dr. Lenczewska - chyba dobry specjalista. Ma cierpliwość do badania dzieciaczków. Uspokoiła moje obawy ipowiedziała na co zwracać uwagę. Polecam.Witam,
Szukam okulisty dla swojego synka. ciągle ropieja mu oczka, a kropelki nic nie dały. Może kogos mi polecicie? Zalezy mi na jak najszybszym umówieniu się.
Czekam z niecierpliowścią.
Ja robiłam w szpitalu na Drewnowskiej. Trzeba tam ze skierowaniem od pediatry no i pewnie trochę poczekać. Nam się udało bo zapisaliśmy się zaraz na początku stycznia.Na Maratońskiej nie potrzeba żadnego skierowania ani książeczki zdrowia. Nie trzeba się również umawiać na wizytę. Jedyny mankament to taki, że trzeba trochę w kolejce poczekać ale jak ktoś zjawi się ok 15 tak jak pisałam wcześniej to jest to kwestia 15 minut. Ja ze swoją córeczką byłam już trzy razy i za każdym razem było tak samo.