Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wybierz się najpierw do pediatry (niekoniecznie od razu alergologa) - wiele dzieci ma skazę. Może w Centrum Medicover? Tam byś miała od razu wszystko na miejscu.Szukam dobrego pediatry-alergologa. Mieszkam obecnie w UK a obecnie do 22 marca jestem w Łodzi. Moja 6 miesięczna córka ma alergię na białko mleka krowiego a tu w Anglii nie przywiązują do tego wagi. Nie można z nikim porozmawiać o wysypce, czy problemach z brzuszkiem. Jak miała 3 miesiące miała straszną skórę dopiero w Polsce powiedzieli, że ma to związek ze skazą. Poza tym mała nie przybiera na wadze tyle ile powinna a o sprawdzeniu główki i bioderek przez lekarza mogę zapomnieć. Bardzo dziękuję za odpowiedź.
My też chodzimy do Modrzejewskiej i jak na razie jesteśmy bardzo zadowoleni.Ogólnie fajne lekarki są w tej przychodni.Bo akurat mieliśmy do czynienia z pozostałymi dwiema jak nasza była na urlopie,zarówno u Batorowicz,do której chcieliśmy się zapisać ,ale nie wzieła nas ,bo juz ma za dużo dzieci,jak i u tej drugiej,tylko nazwisko mi wyleciało z głowy.Hej
Ja wlasnie chodze do przychodni na traktorowej i odeszla dr.Bieniek i bardzo mnie to zabolało ale rpzyszła dr.Modrzejewska i chodze do niej.
Na Grabieńcu niestety nikogo nie znam
Do mnie ta pani przychodziła i można powiedzieć,że znam ją....witam serdecznie. jestem z Teofilowa i wybieram się do przychodni wyznaczyć położną i pediatrę (dopiero spodziewam się dzidziusia). tak sobie czytam i zastanawiam się nad położną, możecie mi którąś polecić? Podobno jakaś położna o imieniu Agnieszka i nazwisku na D jest dobra... czy ktoś zna tą panią? A może polecicie kogoś innego. Co do pediatry to wyczytałam że polecacie którąkolwiek z pań bo obydwie są dobre. .. Mówię o przychodni na Traktorowej. O Grabieńcu to już wogóle nic nie słyszałam.