reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam mam które mieszkają w Szopienicach

Witam wszystkie mamy! Szukam mam, które mieszkają w Szopienicach żeby z kimś porozmawiać. Przeprowadziłam sie do Szopienic niedawno i nie mam tutaj nikogo znajomego:-(

reklama
hej. my co prawda nie z Szop. ale z Siemainowic więc całkiem blisko. jak masz ochotę pogadać albo się spotkać to napisz. moje skarby mają 16 miesięcy i 3,5 roczku.
pozdrawiamy

witam dziewczyny:))
ja tez jestem z siemianowic i mam 3 letnia corcie.

MartusiaP z ktorej czesci Siemianowic jestes??

dziewczyny zapraszam was takze na fora regionalne, tam jest watek dziewczyn ze Śląska

Ostatnia edycja:
witaj :) my często bywamy w centrum.no i prawie zawsze chodzimy na targ :D jutro też będziemy ale niestety na chwilę, bo jadę tylko dzieci zawieść do mamy, i jadę na uczelnie- jutro mam obronę. Ty pracujesz , czy jesteś w domku z małą?:

ja jestem w domku z mala, poki sie do przedszkola nie dostanie.
my mamy na targ bliziutko ale zadko bywamy.
dzis bedziemy na bytkowie bo do przychodni idziemy.

ja chodzę na targ dla rozrywki :d w zasadzie to zawsze idziemy z mamą tak połazić :D a może w środę umówimy się do piasku?? może np w tym małym parku przy kościele sw antoniego?? to mi tak najbardziej po środku się wydaje ale może być gdzieś indziej. może nasze pociechy przypadną sobie do gustu :d
pozdrawiam.
ps. napisz jak tam w przychodni.

my juz w domku.
co do sreody to zobaczymy bo moja jest na zawiesinie, alergia ja tak meczy ze juz 2 tyg nie spi i mam nadzieje ze ogolny stan zapalny organizmu jej szybko przejdzie.
Martusia co studiowalas??

reklama
my tez byliśmy na spacerku, i teraz śpią a ja się uczę to obrony, a taaaak mi się nie chceeee. też bym się położyła :D . studiowałam Informatykę.
sama mam alergię i wiem jakie to dziadostwo , więc mam nadzieje, ze małej przejdzie.
można się jakoś zgadać przez gg? czy tylko forum?

Do góry