reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam dziewczyny
)
ja tez jestem z siemianowic i mam 3 letnia corcie.
MartusiaP z ktorej czesci Siemianowic jestes??
dziewczyny zapraszam was takze na fora regionalne, tam jest watek dziewczyn ze Śląska
ja tez jestem z siemianowic i mam 3 letnia corcie.
MartusiaP z ktorej czesci Siemianowic jestes??
dziewczyny zapraszam was takze na fora regionalne, tam jest watek dziewczyn ze Śląska
Ostatnia edycja:
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
a ja mieszkam w centrum, wiec i tak niedaleko
)
fajnie ze jest tu ktos z Siemianowic
fajnie ze jest tu ktos z Siemianowic
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
ja jestem w domku z mala, poki sie do przedszkola nie dostanie.
my mamy na targ bliziutko ale zadko bywamy.
dzis bedziemy na bytkowie bo do przychodni idziemy.
my mamy na targ bliziutko ale zadko bywamy.
dzis bedziemy na bytkowie bo do przychodni idziemy.
ja chodzę na targ dla rozrywki :d w zasadzie to zawsze idziemy z mamą tak połazić
a może w środę umówimy się do piasku?? może np w tym małym parku przy kościele sw antoniego?? to mi tak najbardziej po środku się wydaje ale może być gdzieś indziej. może nasze pociechy przypadną sobie do gustu :d
pozdrawiam.
ps. napisz jak tam w przychodni.
pozdrawiam.
ps. napisz jak tam w przychodni.
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
my juz w domku.
co do sreody to zobaczymy bo moja jest na zawiesinie, alergia ja tak meczy ze juz 2 tyg nie spi i mam nadzieje ze ogolny stan zapalny organizmu jej szybko przejdzie.
Martusia co studiowalas??
co do sreody to zobaczymy bo moja jest na zawiesinie, alergia ja tak meczy ze juz 2 tyg nie spi i mam nadzieje ze ogolny stan zapalny organizmu jej szybko przejdzie.
Martusia co studiowalas??
reklama
my tez byliśmy na spacerku, i teraz śpią a ja się uczę to obrony, a taaaak mi się nie chceeee. też bym się położyła
. studiowałam Informatykę.
sama mam alergię i wiem jakie to dziadostwo , więc mam nadzieje, ze małej przejdzie.
można się jakoś zgadać przez gg? czy tylko forum?
sama mam alergię i wiem jakie to dziadostwo , więc mam nadzieje, ze małej przejdzie.
można się jakoś zgadać przez gg? czy tylko forum?