reklama

Szukam Mam z Niemiec

Jestem na sekundke!!! Ustalcie termin i date a ja sie dostosuje! Mowie z gory ze 30.06 , 2.07 mi nie pasuja!!!
Buziam was i zmykam bo niemoge teraz gadac!!!

reklama
hej babeczki !!!
krecik- my wstepnie proponujemy srode , 27.06, pasuje zuzie i mi , zuza wspominala o mainz, mi to jak najbardziej odpowiada, ale jeszcze ty musisz sie wypowiedziec :tak::tak::tak:

my juz po sniadnku... troche pozno, ale co zrobic, jak chlop lubi pospac :-D
mamy zaraz sie zebrac i gdzies pojechac z tesciami ...

no nic, milej niedzielki i pozdrowionka :-)

Chyba pomyslalyscie ze jakas walnieta jestem bo napisalam "ustalcie termin i date" hihihi
Oczywiscie pasuje mi tez 27 i tez nie mam nic przciwko Mainz!!! W takim razie mam nadzieje do zobaczenia!!!

hej Patrycja przegladaj watek wytrwale i napewno ci sie jakas mama trafi z berlina a jak nie to proponuje przeprowadzke do nas;):-);-);-)Badz dobrej mysli a napewno jakas Berlinianka sie odezwie...a i z nami mozna przecie wirtualnie;-);-)

Krecik , Justyna - a jak ja Was kobietki rozpoznam????Ja bede z moja maluda a i taka mala kobietka ze mnie jakby co.

Eh najpierw od wczoraj net mi niedzialal a dzis chlop mi sie dzis rozchorowal biedny:-(:-(a jak chlop chory to gorzej jak z dzieckiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
hej kobitki,

fajnie, mi tez 14 pasuje :-D, a co do rozpoznania to sie nie martw, jak chcesz to podesle tobie jakies zdjecia, ale wsumie to wiesz jak ja wygladam, prawdopodobnie bede sama, bez ogonkow,
Krecik
- pozwole sobie ciebie naszkicowac tak dla rozpoznania, wysoka, krotkie wlosy, zaoklaglony brzuszek, wozeczek- prawdopodobnie jasnozielony a w nim prawie roczny Allanek...:-)

Patrycja- glowa do gory, ja tez dlugo szukalam, czekalam na mamuski z okolicy...az wkoncu sie udalo, a jak bedziecie gdzies w poblizu to dajcie znac, spotkamy sie ...my kiedys jachalismy z rodzinka do luxemburga i umowilismy sie z ola_lux a ona znowu z silunia i tak spotkalysmy sie we trojka, oczywiscie z rodzinkami, fajnie bylo...:-Dmoze my kiedys zawitamy w twoich stronach...kto wie...? juz pisalam kiedys, ze wsumie to dziwne tyle polek jest tutaj a tak ciezko kogos znalesc na forum, no nic wytrwalosci... napewno ktos sie zglosi...:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry