reklama

Szukam Mam z Niemiec

tak mnie ten miod zaniepokoil ze tesciowa malej w nim smoczek maczala i kikalam w necie i nieznalazlam nic negatywnego ,nawet wyczytalam ze niemowlaki lyeczke dziennie powinni zjadac.Wiec jak jest z tym miodem bo ja juz taka zakrecona jestem ze sama niewiem juz co i jak.pozdrawiam milej nocy zycze.
Ps.justa ja to pol h po parkingu zem latala i auta szukala:zawstydzona/y::-D:baffled:

reklama
Zuza, my z Krecikiem tez auta szukalismy...hahahah...tez nie bylo latwo, ale sie udalo...
a co do miodu to najlepiej spytaj sie lekarza przy kolejnej wizycie i wtedy bedzie wszystko jasne:tak:
malwanka, widzisz, juz wszystko wiesz !!!

:tak::-Dja juz zem w panike wpadala .mowie sama do siebie -"ukradli", potem se
mysle przecie ja mam karte parkingowa...eh potem mi sie nr.przypomnial pod jakim zaparkowalam ale jakos tego nr w garazu niebylo..eh i tak latalam az w koncu znalazlam...:-)
Peter spi ,Marie tez no i na mnie pora .
Tak o tym miodzie szperam i opinie sa podzielone.Ale zapobiegaczo jutro tesciowej zastrzege ze zakaz eksperymentowania na malej.Mala tylko mleko od mamuni moze i basta.Pewnie w ddobrej intencji miala ale ja to zdania ze na wszystko przyjdzie czas i to ja jestem ze tak powiem od pokazania jej swiata i nauczenia nowego...
Wiecie co tak sobie mysle ze boje sie zeby tesciowa za bardzo w nasze zycie nieingerowala i zeby niezabierala mi roli matki nauczycielki ktora zapoznaje mala z tym wszystkim tak nowym i interesujacym dla niej.tak chwilami zazdrosna jestem i boje sie ze tesciowa moze mnie wyprzedzi w tym wszystkim...eh a moze wyolbrzymiam to wszystko ...no nic ide spac bo jutro nowy dzien z "chorym" no i do pracy na 3h.milej nocy...papa

Zuza, dobrze ze znalazlas autko...co do tesciowej, to badz czujna, szczegolnie ze juz ja troche znasz i wiesz do czego jest zdolna, babcia babcia, ale mama mama i ona nie powinna o tym zapomniec, nie daj sie Zuza...
ja tez zmykam do lozeczka, tesciowa zla, ze jeszcze nie spi, bo my siedzimy i gadamy, a ona z boku siedzi i nic sie nie odzywa, slawek z niej zlewa...to ona jeszcze bardziej zla, no nic, powiedziala ze tak szybko tu juz nie przyjedzie, mi to na reke..hahhaah

papapa- dziewczyny, milych snow !!!

Hello kobitki! Ja do domciu dotarlam szbko i bez trudu ale z tymszukaniem auta to bylo fajne!!! hihii
Zuza ja o tym miodzie to slyszalam od mojej poloznej a ona to Greczynka, ktora praktykowala w Ameryce, Chinach, Afryce i gdzies jeszcze! Wszedzie zbierala doswiadczenia wiec chyba wie co mowi! Moja mama dawala nam miod na bol brzuszka bo tez nie wiedziala o jego skutkach ubocznych ale jakos jestesmy zdrowe! Oczywiscie ja mojemu dziecku tej slkodyczy nie zapodalam tak jak i ryby, orzechow i bialka od jajek (bo podobno dopiero po roczku mozna) ale kazdy mowi co innego i juz nie wiadomo kogo sie sluchac!
A Marie moze juz poza twoim mleczkiem probowac inne rzeczy! Ja karmilam do konca 5 miesiaca i oprocz tego dawalam marcheweczke albo jabluszko ze sloiczkow! Teraz nie mam problemu z tym ze maly nie chce czegos jesc!

hej laski dlugo mnie nie bylo a tutaj tyle dziewczyn pojawia sie z moich okolic

ja polecam bilk , unterbilk , hafen a nie polecam holthausen i wersten, eller i oberbilk, i flingern , bo tam jest strasznie
ja sama obecnie mieszkam na friedrichtsdt w centrum i jest super

a przy okazji witam nowe mamusie

a u mnie dalej nie ciekawie juz od 6 tygodni nie jestesmy razem a ten gnojek od 3 ma nowa panne mlodsza nawet ode mnie o 3 lata i nie lubi dzieci no to prost mahlzeit
zobaczymy jak bedzie
hahaha
tylko cholera najgorzej , bo maly cierpi

hej wszystkim kobitkom,

my juz po obiedzie, dzisiaj bylam z mala na gimnastyce dla maluszkow, emilka wybiegala sie, wyskakala....bylo fajnie, za tydzien znow idziemy, a potem niestety przerwa i dopiero od konca sierpnia stratujemy...

blond- glowa do gory, bedzie dobrze, a facetem to ty sie nie przejmuj- gnojek i juz, szkoda tylko dzieciaczkow bo zawsze one obrywaja najbardziej...

krecik- podeslij mi zdjecia ze spotkania...:-) usmiecham sie ladnie...:-):-):-)

Witam Panie

o i ja tez fotki poprosze;-);-);-)
Krecik ja o tym miodzie to niewiedzialam tylko jak ty mi powiedzialas to mnie tak zaniepokoilo no i pokikalam w necie no i jest zeby niepodawac a na niektorych ze nieszkodzi.Ja wole nieeksperymentowac... mam zamiar malej powoli marchewke dawac no i chcialabym jej jablko starte ale co do tego?bo chcialam sama jej gotowac i scierac...
eh padnieta dzis jestem jakas,,, chlop mi za to pozmywal ...juz mu lepiej bo wiedze a on dalej ciezko chorego udaje;-)

blond -byle do przodu a jakos bedzie;-):tak:

reklama
Hej Dziewczyny!
Kolejny dzien szukania mieszkania z Dusseldorfie za mna.Niestety bez szczegolnych rezultatow.
Blond-dzieki serdeczne za porade.Wlasnie w Unterbilk zlalazlam cos fajnego, ale nie wiadomo czy bedzie wolne od 1 sierpnia.Podobno mieszka tam ktos komu moga przedluzyc kontrakt w Niemczech ....wtedy znowu wroce do punktu wyjscia....
I Blond, trzymaj sie. Fktycznie szkoda maluszkow, ale zobaczysz-jeszcze sie wszystko ulozy.
Pozdrawiamy wszystkie mamusie i maluszki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry