patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
a co wyczarowalas? gadaj moze spapuguje

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale ksiazke poczytam... tym razem "chinska kurtyzana" 

nie wiem co ja mam za nogi,ze kazde buty mnie cisna,w kazdych mi niewygodnie,tylko adidasy mi pasuja
ale nie poddam sie,bede chodzic w tych butach az sie rozchodza i sie przyzwyczaje...
:-) ale zachcianki:-)
i mówi wiecej po niemiecku niz po polsku
ale to chyba lepiej dla Szymka dzisiaj jak po niego poszłam to pierwsze co mówi do mnie ich bin szymon 

i całe popołudnie marudzi że chce do przedszkola
a w sklepie wydawaly sie mega wygodne..i jak to jest?? ze spodniami u mnie tak samo,jak mierze w sklepie jest git a raz sie przejde i juz nie jest git...tak jak ostatnio,kupilam sobie dzinsy rozmiar M,wypralam je i wisza mi na dupie...no wsciec sie mozna.
a ja nie lubie oddawac butów do szewca, a wogóle to nawet nie wiem czy w de jest coś takiego 

wczoraj zjadł z nim kanapke a o ile dobrze pamiętam to juz tak kiedys było...
???
podobaja mi sie bardzo,sa cud,miod i orzeszki dla mnie ale co z tego?? dzisiaj pochodzilam w nich troche po ''miescie'' i wracalam do domu wkurwiona
nadaja sie -do jazdy samochodem.I to gdzies do kogos by wyjsc z auta i je od razu zdjac.A taka bylam zadowolona 
jak?? pytam jak mozna chodzic w czyms takim? ja bym przeszla 5 metrow i do widzenia
teraz niestety noga szybko boli... starosc-
wczoraj obkupilam troche mloda w H&M...trampki,tunika,bluzeczki,rekawiczki,berecik,spineczki
bo weszlam zobaczyc co maja w deichmanie dla dzieci...sobie tam nie lubilam kupowac i normalnie patrze i stoja takie brazowe buciki na koturnie-jesienne...i mysle sobie nawet fajne...zalozylam...obeszlam trzy rundy po sklepie i mowie biore bo toc to dla mnie robione takie wygodne
i normalnie za cale 25 euro
mozna wywijac tez futerko na zwenatrz...sa takie do pol lydki... fajnie na nodze sie prezentuja...musze sobie teraz w brazie -takim miodowym troche torebke kupic...taka wieksza :-) moze buty nie sa jakims szczytem marzen a le te 7 punktow na 10 im dam
a dzis mam spotkanie z dziewczyna ktora poznalam na NK :-) zaprosila mnie na kawe... jest w moim wieku...ma dwoch synkow :-) i wydaje mi sie mega sympatyczna :-)