Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dobrze ze nie lezy jak nalezy i go odsylasz

ja ze swojej jestem mega zadowolona do poprawki to mam biust
ale na 35 urodziny sylikony sobie walne i bedzie extra

masakra jakas
poki co przytylam sobie te 3 kg (jeden juz zrzucilam ) i musze przyznac ze piersi mam jak marzenie :-) moj A ciagle chce je dotykac
u mnie pierwsze co w piersi idzie albo z piersi schodzi... ;-)

a potem ona go zlapie...i wogole nie kumalam zbytnio jej wymyslow wiec walnela focha i stanelo na tym ze bylam zas weterynarzem a ona chorym kotkiem
Plecy mnie bola od tej dzisiejszej pracy przy komputerze...ide wiec zaraz sobie kapiel strzelic goraca...rozluzniajaca...

bo wszystko co weznie do reki musi wyladowac na ziemi...buty sciaga,czapke sciaga,spinki sciaga...rzuca smoczkiem tylko po to by nim rzucic i zaraz wyc,ze chce go spowrotem!
no co za mala zlosnica! na niczym sie nie da skupic,zakupy w biegu by jak najszybciej miec je z glowy.Eh...to sa te uroki macierzynstwa. My juz mamy farby i kafelki ...od dzisiaj wielkie malowanie,i kafelek kladzenie w lazienkach.Jeszcze musze kupic mebelki dla malej do pokoju...bo teraz mam tylko lozeczko i szafke z przewijakiem ,a na nowym mieszkaniu mloda ma swoj pokoj.