reklama

Szukam Mam z Niemiec

No ja myslalam,ze taki Armani to drozszy;-)
Ja chlopakom zrobie chili con carne i z bagietka zjedza,ja nie moge jesc takiego pieczywa i nie jem...i chyba dlatego tak mi waga poleciala.
Ja zjem tez salatke...ale mi taka salatka za malo wiec ugotuje sobie jeszcze makaron i pesto do tego.

Sniadanko to byly dwa jajeczka na miekko i dwie kromki czarnego chlebusia z maselkiem.

i jade po kapuste na golabki...

reklama
A Wy jak zwykle rozmowne ...co Wy kobity? czasu na kompa brak? czy to ja tylko tu ciagle siedze??Wy weekendy spedzacie rodzinnie a moj to niedawno wrocil,zjadl i juz spi... zamowilam sobie wlasnie spodnie w bon prix bo mi wszystkie z dupy leca ale mysle czy nie wzielam za duzych,bo 38 rozmiar ale biorac pod uwage ze bon prix ma rozmiary zawyzone to powinnam 36 wziac...no ale 36 to ja nigdy nie nosilam :/ ale ostatnio to mi spodnie z dupy spadaja wszystkie..nawet takie sprzed 3-4 lat co w szafie mialam...zobaczy sie jak przyjda.Ja rzadko trafie na dobre spodnie...w jednych latam na okraglo i az mi wstyd jak jakas biedota...ale wlasnie te jedne to juz paskiem sie spinam na maksa a na dupie wisza.Tak byc nie moze.
Prysznic teraz i spanko a od rana bede walczyc z kapusta....kupilam taka ogromna glowke,ze nawet gara nie mam takiego duzego,musze liscie posciagac,bo calej kapuchy do gara nie wloze.NARA.

Ja wczoraj pracowalam -czyli zdjecia z catingow robilam...a potem wisialam na lini...kapanie i nawet sil na mecz nie mialam...Dzis smigamy na zakupy do Szczecina :-) najbardziej sie ciesze ze ksiazek sobie nakupuje :-D bo ja kocham czytac ;-) no i jakies ciuchy...a na wieczor jestesmy umowieni do nowych znajomych...na popijawe i grilla :-) obiecalam prowiant z pl.przywiezc-czyli polskie piwko i polska kielbache :-)spadam teraz dokonczyc casting i bede sie szykowac... ;-)milego weekendu :-)

Joka a Ty przytyj to bedziesz miala problem z glowy :-)

Pati to wczorajszy dzien spedziliscie bardzo milo...fajnie macie,ze mozecie sobie do polski na zakupy wyskoczyc:tak: mnie wywialo w srodkowe Niemcy,wiec moge pomarzyc o takich luksusach:-pale kiedys do Berlina zawitam,bo nie wiem czy Ci mowilam ale moja siostra mieszka w Berlinie i mnie ciagle zaprasza...ale nam zawsze nie po drodze do niej zajechac.

My dzisiaj male przyjecie zrobimy u tesciow...Moj juz pojechal budowy dogladac,ja dojade pozniej z mala i psem.

A nie chce przytyc,bo mi tak dobrze,ale w zwiazku z tym musze chyba cala garderobe wymienic :happy:

No wiec zakupy przebiegly blyskawicznie...musialam sie bardzooo spieszyc bo pozno z Berlina wyjechalismy...a na 20:00 byslismy umowieni...wiec kupilam na szybkiego dwie ksiazki w emiku...torebke ,dla Adama sweterek na urodziny i mlodej trampki,kredki i ksiazke o koniach..wpadlam jeszcze na szybkiego do biedronki po kilka drobiazgow i to na tyle...aha jeszcze zdazylam z mloda paszny obiadek w knajpce zjesc...na wiecej czzasu nie starczylo...a kurde tyle sklepow sie do mnie usmiechalo :-D ale chociaz torebke mam nowa :-D
Moje kochanie zadowolone ze sweterka :-) dzis biega .zalatwia ,telefony mu sie urywaja...moze wieczorem bedzie chwila zeby wzniesc toast ;-) bo o zjedzeniu obiadu w knajpce nie bylo dzis mowy..no i cos czuje ze jeszcze znajomi sie zwala nam dzis... a ja nic nie mam przygotowane,,,pracowalam dzis ...potem wpadlalm do domu,troche ogarnelam i padlam do lozka i zasnelam nad ksiazka...ja chyba naprawde w ciazy jestem.... @ brak...spiaca jestem...dziwnie mi tak w brzuchu...czasami jakbym kolke miala...wczoraj nawet mojego do sexu zaciagnelam zeby @ przyspieszyc :-D a tu nic!!!! jutro robie test...

Anka a Ty czemu u nas sie nie udzielasz??????

O Pati to rzeczywiscie na szybkich obrotach..:-D chociaz moja sobota tez byla na szybkich od rana...kapusta nie nadawala sie na golabki ,wyladowala w koszu a ja dawaj ! do lidla po inna ...mala szybko ubieralam,bo jeszcze pranie,sprzatanie,z psem wyjscie a tu malej drzemki w miedzyczasie ,karmienia...a mi sie golabkow zachcialo!!:-D ja tak w sumie to czesto latam tu,tam,wtedy szybko do domu bo pies itp.Bo w sumie caly dom jest na mojej glowie...razem z psem:-D mezasty dba tylko o strone finansowa...;-)

Ciazy juz Ci gratulowac??:-) a jeszcze niedawno pytalam jak Ty to robisz,ze nie zachodzisz;-)

Cichooooooo!!! zadnej ciazy!!!! ja nie chceeeeeeeeeeeeeeee...no ale jak bedzie to co, no jajo bedzie nas 4 :-D
A teraz otworzylam sobie piwko...bo to moze ostatnie moje bedzie prezz najblizsze jakies 12-13 miesiecy ;-)
i najadlam sie jak swinia a co se bede zalowac :-D

reklama
Ja tam pierwsze piwko strzelilam juz tydzien po porodzie...no ale ja cycem nie karmilam.
Ty lepiej sobie przypomnij kiedy byl seks...bo ja niby mysl o ciazy odrzucalam ale jednak podswiadomie czulam ,bo wiedzialam,ze seks byl wtedy gdy nie mialo go byc... U nas tez urodziny M przeszly bez pompy,bo nie ma czasu na imprezy...w listopadzie ma mnie tu nie byc a my ze wszystkim w lesie,wprowadze sie na budowe z malutkim dzieckiem:crazy: dzisiaj bylam,kupilam dwie rolki tapety,lampe do pokoju dla malej i takie plyastikowe pudla dwa a jeszcze jaja,bo myslalam,ze jedno kosztuje 3;50 a przy kasie wyszlo,ze 10 a ja jeszcze poszlam sie wyklucac bo myslalam,ze mi tapete podwojnie policzyla:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry