Jolit@84
Sierpniowa mamusia 09
No ja myslalam,ze taki Armani to drozszy;-)
Ja chlopakom zrobie chili con carne i z bagietka zjedza,ja nie moge jesc takiego pieczywa i nie jem...i chyba dlatego tak mi waga poleciala.
Ja zjem tez salatke...ale mi taka salatka za malo wiec ugotuje sobie jeszcze makaron i pesto do tego.
Sniadanko to byly dwa jajeczka na miekko i dwie kromki czarnego chlebusia z maselkiem.
i jade po kapuste na golabki...
Ja chlopakom zrobie chili con carne i z bagietka zjedza,ja nie moge jesc takiego pieczywa i nie jem...i chyba dlatego tak mi waga poleciala.
Ja zjem tez salatke...ale mi taka salatka za malo wiec ugotuje sobie jeszcze makaron i pesto do tego.
Sniadanko to byly dwa jajeczka na miekko i dwie kromki czarnego chlebusia z maselkiem.
i jade po kapuste na golabki...
bo ja kocham czytac ;-) no i jakies ciuchy...a na wieczor jestesmy umowieni do nowych znajomych...na popijawe i grilla :-) obiecalam prowiant z pl.przywiezc-czyli polskie piwko i polska kielbache :-)spadam teraz dokonczyc casting i bede sie szykowac... ;-)milego weekendu :-)
mnie wywialo w srodkowe Niemcy,wiec moge pomarzyc o takich luksusach
ale kiedys do Berlina zawitam,bo nie wiem czy Ci mowilam ale moja siostra mieszka w Berlinie i mnie ciagle zaprasza...ale nam zawsze nie po drodze do niej zajechac.
dzisiaj bylam,kupilam dwie rolki tapety,lampe do pokoju dla malej i takie plyastikowe pudla dwa a jeszcze jaja,bo myslalam,ze jedno kosztuje 3;50 a przy kasie wyszlo,ze 10 a ja jeszcze poszlam sie wyklucac bo myslalam,ze mi tapete podwojnie policzyla