• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Dzien dobry..:-):-)
ja juz kawe pije szymek juz zaprowadzony dzis na 8 musial byc
bo jedza sniadanie i jada do domu starcow...
beda tam wystepowac spiewac itp...
a ja pytalam dentyste o lapisowanie zebow to powiedziala ze robia takie cos ale od 6 lat dopiero...wczesniej to jedynie wyrywaja
eek.gif

wiec ja nie ide z szymkiem stwierdzilam nie bede mu wyrywac przednich zebow...!!!
moze jak bede w polsce to wybiore sie wtedy i tam mu zrobia lapisowanie...

jola fajny kapelusik :-):-) to widze u ciebie chlopow pod dostatkiem hehe :-D:-D

dzuma tos ty taka zlota raczka jestes super ze dajesz rade ze wszystkim sama :tak::tak:

my wczoraj kupilismy do szymka szafe do pokoju 3 drzwiowa bo kurde juz nie mam gdzie ciuchy ladowac,i m bedzie mial dzis robote bo trzeba ja zlozyc :tak::tak:

madzia udanego wypadu do pl :tak: na dlugo jedziecie??
a skad jestes bo piszesz ze nie masz daleko....

ja jestes ze slubic wiec jedziemy tylko 3,5 godz jak nie ma korkow...
i kazdy nam zazdrosci ze tak blisko mamy heh :tak::tak:

reklama
wiesz jak trza to zlota raczka jestem zycie mnie nauczylo hihihhi chowalam sie sama z mama wiec i lampe trzeba bylo zalozyc kontakt naprawic czy meble skladac to jak sie to umie to i sie robi.... ja nad polskie morze mam ok 120 km a do mnie do domu 600 ihihih ale tu czy tu nie jezdze dobrze mi tutaj w sumie to tu mam cala swoja rodzine u mnie w domu....

najbardziej mi sie podoba jak facet ma meble skladac i czyta godz instrukcje w tym czasie ja zawsze gotowa juz z szafa jestem :)

no to masz kawalek ...
ja tez jestem zadowolona z zycia tutaj i wcale mnie nie ciagnie do pl :no::no:
lubie pojechac na kilka dni ale potem chce mi sie juz tu wracac :tak:
ja mam tu niedaleko 90 km dalej moja siostre z rodzina,mieszka niedaleko Heide -Parku :tak::tak:
i moja ciotke ,mamy siostre :tak:

hehe on koncertowo odrazu juz po wejsciu do samego przedszkola hehe :-D:-D
juz im koncert odwalil a jak wyszlam za drzwi to rzucil sie na ziemie :szok::angry:
nerwus jeden chyba nigdy sie nie przyzwyczaji ....
:crazy:

ja mam kolo stutgartu siostre mojej mamy ale mamy taki kontakt jabysmy to my byly siostrami dziennie na tel po 3 godziny i jezdzimy do siebie jak tylko czas pozwoli.... ogolnie to ja taki samotnik rodzinny i raczej to co mam w domu to wszytko co mam i dobrze mi z tym

Bry ;-):-)

Dzuma to my mielismy podobnie na tym mieszkaniu...moj M kladl w calym mieszkaniu podloge i lazienke robil i przez to nie placilismy czynszu przez 3 miesiace-ale to byla zaplata za robocizne...bo material to kupili wlasciciele.
A co do skladania mebli to sa rozni faceci ;-) moj tez nie potrzebuje instrukcji,jest w ogole zlota raczka a dzisiaj jest mi zle,bo jak wczoraj wrocil to nagadalam mu przykrych rzeczy,tak,ze az sie obrazil i nie przyszedl spac do sypialni.Ale w koncu musialam nim wstrzasnac.Nie przyznam sie co chodzi bo to dosyc osobiste ;-)
A ja do siebie na slask mam 900 km. a do M na pomorze 1100 :crazy: a do M to sie jedzie tragicznie...przez te wiochy,waskimi ulicami a na slasku mamy autobahne juz :-p tak wiec jak wyjade stad to do siebie jade caly czas autobahna.A do M do Sztumu sie predko nie wybieram,bo mnie tesciowa razu pewnego wkurwila i nie mam ochoty jej ogladac.

Ale wam fajnie my tu nie mamy nikogo z rodziny a do pl tez nie mamy daleko bo ok 400 km:-) teraz jedziemy na 5 dni, musze w polsce zaliczyc fryzjera ginekologa i obskoczyc wszystkie kolezanki:-D

do dentysty chodze t:-Dutaj w de jakos mniej boli a ja mega tchórz jestem
magda jak dentysta ci radzi żeby wyrac to sie nie zastanawiaj tylko wyrwij, on sie chyba lepiej na tym zna a próchnica szybko moze sie przeniesc na pozostałe zeby, z własnego doswiadczenia wiem że takie odkładanie nie jest dobra sama w wieku 30 lat nie mam swoich 4 zebów:szok::baffled::sorry: na szczescie to 1 piatka 2 szóstki i 1 siódemka wiec rozmawiajac ze mna nie pomyslała bys że mam takie spustoszenie w buzi bo przednie zęby od 1 do 4 mam śliczne:-D ale kiedys nie bylo takich możliwosci leczenia jak sie nie mialo pieniędzy to sie o zeby nie dbało teraz to co mi zostało mam zalakowane i przymierzam sie do uzupełnienia tych 4 co nie mam ale to mega koszty
ja z moim szymonem chodze co 4 miesiące na kontrole i narazie odpukac zeby ma zdrowe

jolka a skad pochodzisz ze slaska ja tez jestem z tych rejonow katowickie generalnie zory i jastrzebie zdroj tam mieszkalam....

a jesli chodzi o meza to nie mniej wyzutow czasami trzeba wstrzasnac chlopem bo bez wstrzachopiryny nie zaczai pogniewa sie potem pogadacie na spokojnie i pewnie sie ulozy....:)

reklama
widze ze kazdy tak ta ikea chwali ze moze i ja sie wybiore jutro...
choc bylam tam raz to jakas szalu na mnie nie zrobila,bardziej niz te meble podobaja mi sie tam drobiazgi do domu :tak::tak: i dobre hot-dogi maja :-D:-D
tylko tez mam daleko to jakos nie chce mi sie tam jechac no ale zobacze jutro m ma wolne to moze z samego rana bym pojechala :tak::tak:

Jola to macie kawal drogi nie ma co :tak:
a drogi w polsce to masakra same dziury :wściekła/y::wściekła/y:no moze nie wszedzie...
nie martw sie mezulkowi napewno predko przejdzie :-):-) oni dlugo nie wytrzymuja bynajmniej u mnie tak jest hehe :tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry