Gabinia
robaczki mamusi
Patrycja sama nie wiem czego szukać mąż pracuje na pilotenstr.(nie wiem co to za dzielnica ) a mieszka w dzielnicy lichtenberg .
prosił księgowego zeby mu pomógł ale zobaczymy czy coś załatwi
ja jeżeli sąd wyda mi pozwolenie na wyjazd przyjadę dopiero pod koniec czerwca albo na początku lipca
w sumie moglibyśmy zamieszkać w tym hotelu co oni teraz mieszkają bo są wolne mieszkania ale cena ...700E a i moich rzeczy wnieść nie mogę bo tam wszystko urządzone ;/
także nic innego tylko szukać czegoś
dla mnie najważniejsze to szkoła w pobliżu gdzie bedziemy mieszkać no i chciałabym zeby było kilka dzieci polskich albo ktoś zeby mówił po polsku przecież ja nic nie rozumiem ;/
prosił księgowego zeby mu pomógł ale zobaczymy czy coś załatwi
ja jeżeli sąd wyda mi pozwolenie na wyjazd przyjadę dopiero pod koniec czerwca albo na początku lipca
w sumie moglibyśmy zamieszkać w tym hotelu co oni teraz mieszkają bo są wolne mieszkania ale cena ...700E a i moich rzeczy wnieść nie mogę bo tam wszystko urządzone ;/
także nic innego tylko szukać czegoś
dla mnie najważniejsze to szkoła w pobliżu gdzie bedziemy mieszkać no i chciałabym zeby było kilka dzieci polskich albo ktoś zeby mówił po polsku przecież ja nic nie rozumiem ;/
kupilam dwa sweterki,bielizne,7 lakierow do paznokci,palete z cieniami i jeden pojedynczy,rozne duperele do paznokci-typu jakies kamyczki,pisak do frenczu,zmywacze
ja tam nie mam zamiaru nic czytac...tylko odbebnic godzine i juz
Pale wiec i na wybiegu szybko sie zmecze...a ja wlasnie chce sie zmeczyc,chce sie czuc zdrowo zmeczona ,ja nie chce trenowac...chodzilam na spacery z mala,pchalam wozek pod gore,wtedy czulam sie zmeczona i wlasnie o to mi chodzi...potrzebuje raz dziennie porzadnie sie zmeczyc i to mi wystarczy by utrzymac wage.
zazdroszcze tym kobietom co oddaja dziecko do zlobka i ida do pracy...mi od tego siedzenia w domu z mala sie wszystkiego odechciewa,depreche lapie :-(