reklama

Szukam Mam z Niemiec

To kup geste firanki i nie bedziesz widziec okien.Ja ci wierze ze ci ciezko,ale ja skoleji mam dni ze bym go chetnie wyslala na jchetniej na ksiezyc,albo nie sama sie urwala na pare dni.Ja nie mam ani dziadkow z mojej ,ani z jego strony do dyspozycji,I juz nie pamietam kiedy bylam ostatni raz 24 godziny gdzies sama.AAAAA wiem jak wyladowalam w szpitalu na intensywnej blizniaki mialy jakies dwa lata.No to trzy dni tam lezalam i to bylo ostatni raz ,ale wcale nie bylo fajnie;-)A ty masz jeszcze wiecej dzieci?Sorry ze nie przeczytalam poprzednich stron.Kiedys moze nadrobie.

reklama
Boze kobiety podziwiam was ja sobie nie daje rady z jednym a co dopiero z taką gromadką:baffled:

u nas jak zwykle bakteriowo:szok: Szymon znowu ma zielone glutki w nosie i przeszlo mu na oczy a ja od dzisiaj mega ból gardło:szok::angry::wściekła/y: takze czeka mnie znowu wizyta u lekarza:-( mam nadzieje że nie bedzie z tego zapalenia ucha, kontrole mamy dopiero 30 marca ale mam zle przeczócia bo maly czesto pyta co????????????? jak by coraz gorzej słyszal:no::no::no:

U nas tez wiosna :-):-):-) ale wiecie co niektórych to już chyba powalilo, w krótkim rekawku i klapkach:szok::szok::szok: ,mykam sie naszprycowac tabletkami syropami i czym sie da papapa milej nocki

Witam wiosennie i bakteriowo :-)
U mnie piekne slonce i juz o tej porze 7 stopni wiec zapowiada sie piekna pogoda ale ja niestety kicham i kaszle na calego wiec areszt domowy dzisiaj caly dzien :wściekła/y:
Ja was dziewczyny podziwiam za to robienie porzadkow, mycie okien i wieszanie firam. Dla mnie teraz posprzatac mieszkanie to wyczyn a co mowic o takich zadaniach :szok: Tym bardziej ze brzuch mi coraz bardziej przeszkadza nie jestem juz taka obrotna, co mnie dodatkowo denerwuje ;-)
Wszystkim chorym malym i duzym zycze szybkiego powrotu do zdrowia.
Milego dnia dziewczyny

witam witam :))
Karolina właśnie gęste wywaliłam bo z brudnymi oknami to koszmarnie wyglądało :szok: a teraz mam sznurki (makarony) i słoneczko swieci mi prosto w nos :-D:-D:-D:-D
wiecie co ... liczna rodzina też ma swoje plusy oczywiście jak są wszyscy razem bo ja teraz jako słomana wdowa mam dość wszystkiego - myślę o rzeczach których w zyciu nie wymyśliła bym sama :baffled::baffled::baffled:
depresja chyba mnie łapie .... nie wiem czy wytrwam do konca ciąży - czy nie urodzę zbyt wcześnie :-(:-(:-(:-(:-(

karolina pokaż brzusio ;))

Bylam dzisiaj u lekarze i mi powiedzieli ze po wielkosci mam termin na tydzien wczesniej.Ja jeszcze nie robilam zdjec ,ale generalnie jestem tepa jezeli chodzi o wstawianie zdjec.
Najchetniej poszlabym spac (mam wymowke bo u lekarza mialam niskie cisnienie),ale musze isc na 16 na trening .
Wyjelam wszystkie cienkie kurtki z zeszlego roku ,i niestety tylko na mniejszego z blizniakow jeszcze sie cos znalazlo.Ale Marcel i Giulek maja wode w piwnicy i za krotkie rekawy,takze nowe wydatki !

hej dziewczyny ja zaczelam wiosenne porzadki w domu i jak byscie byly zainteresowane ( te co z brzuszkami chodza) to mam mnóstwo ciuszków dla dziewczynki i chłopczyka tak od urodzenia do 1.5 jak jestescie zainteresowane to napiszcie na priva to sie zmobilizuje i pocykam fotki :-) a niektóre naprawde śliczne i nie chce dużo za to jak na flohmarku :-D

magda chętnie odkupię ;) na razie uniewrsalne bo tez jeszcze nie wiem kogo nosze;))
i na 100% będę w berlinie w piatek :)) jak coś to mam tel chyba lebere wiec mozecie byc ze mna w kntakcie ;)

reklama
hej dziewcznyny-musze cos skrobnoac bo z rytmu sie wybilam :-D
jeszcze dzis praca i wolne :) moglam wczoraj dokonczyc i dzis miec spokoj ale wolalam na zakupy sie wybrac...chcialam sobie cos na fitness dokupic...bylam w karstadzie ale tym normalnym i jakies badtiewie mieli...musze sie na kudamm do typowo sportowego wybrac... a narazie kupilam sobie legginsy 3/4...t-shirty mam wiec luz...chce miec kilka rzeczy zeby nie prac po kazdym razie...mialam w sumie isc dzis tez ale moja kumpela ostatnio po fitness smignela kolanem w rog stolika i cos jej sie stalo i do dzis ma opuchnieta noge...ale mam w planie popracowac z dwie dodzinki i smigam pobiegac nad woda tu kolo mnie i po schodach :))) moze w sobote uda sie wyskoczyc razem..a na jutro moze mojego A mi sie uda wyciagnac jak znajdzie czas...
U mnie ogolnie szykuje sie malowanie...juz dzis chyba nie ..ale byc moze jutro albo na weekend...kuchnia i sypialnia...juz cholera czas najwyzszy ale za chiny nie mam teraz na to ochoty.. no i wtedy jade z koksem z porzadkami...cos ostatnio jak zaplanuje cos wiekszego to mi sie nie udaje bo cos innego wyskoczy...no i w sobota mam juz zaklepana nianke -mamy gdzies wyskoczyc wieczorkiem ze znajomymi...
za tydzien moze do pl.smigamy... a gdzie spedzacie wielkanoc??? my jeszcze nie wiemy....

Boze jeszcze czeka mnie posegregowanie ciuchow tych za malych po mlodej i tych czego ja nie nosze...wystawic to chce... zrobic kombi-set i niech idzie w diably...rezste rozdam i tyle... potrzebujemy tez komode do sypialni.jakas mala plazme i regal na buty...kurde w nastepnym mieszkaniu to chce miec jeden pokoj na garderobe!!! albo mega sypialnie z mega szafa!!! teraz mamy taka trzy czesciowa i jakos sie nie mieszcze bo niby duza ale niepraktyczna!!
no wiosna juz zawitala,wyskoczylam juz tydzien temu z zimowej kurtki :) to mnie cieszy..teraz jeszcze jakies buty trzeba kupic :) mam upatrzone takie botki w kostke wiazane :) kremowe sa-z zamszu-a czarne bym chciala... no ale zas obcas.... :/ ale co tam -kupie-beda sie sobie staly i sie do mnie usmiechaly...jakies baleriny jeszcze sobie trzepne i botki takie za kostke na plaskim... o i jeszcze jakies fajne tramki ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry