hej dziewcznyny-musze cos skrobnoac bo z rytmu sie wybilam

jeszcze dzis praca i wolne

moglam wczoraj dokonczyc i dzis miec spokoj ale wolalam na zakupy sie wybrac...chcialam sobie cos na fitness dokupic...bylam w karstadzie ale tym normalnym i jakies badtiewie mieli...musze sie na kudamm do typowo sportowego wybrac... a narazie kupilam sobie legginsy 3/4...t-shirty mam wiec luz...chce miec kilka rzeczy zeby nie prac po kazdym razie...mialam w sumie isc dzis tez ale moja kumpela ostatnio po fitness smignela kolanem w rog stolika i cos jej sie stalo i do dzis ma opuchnieta noge...ale mam w planie popracowac z dwie dodzinki i smigam pobiegac nad woda tu kolo mnie i po schodach

)) moze w sobote uda sie wyskoczyc razem..a na jutro moze mojego A mi sie uda wyciagnac jak znajdzie czas...
U mnie ogolnie szykuje sie malowanie...juz dzis chyba nie ..ale byc moze jutro albo na weekend...kuchnia i sypialnia...juz cholera czas najwyzszy ale za chiny nie mam teraz na to ochoty.. no i wtedy jade z koksem z porzadkami...cos ostatnio jak zaplanuje cos wiekszego to mi sie nie udaje bo cos innego wyskoczy...no i w sobota mam juz zaklepana nianke -mamy gdzies wyskoczyc wieczorkiem ze znajomymi...
za tydzien moze do pl.smigamy... a gdzie spedzacie wielkanoc??? my jeszcze nie wiemy....
Boze jeszcze czeka mnie posegregowanie ciuchow tych za malych po mlodej i tych czego ja nie nosze...wystawic to chce... zrobic kombi-set i niech idzie w diably...rezste rozdam i tyle... potrzebujemy tez komode do sypialni.jakas mala plazme i regal na buty...kurde w nastepnym mieszkaniu to chce miec jeden pokoj na garderobe!!! albo mega sypialnie z mega szafa!!! teraz mamy taka trzy czesciowa i jakos sie nie mieszcze bo niby duza ale niepraktyczna!!
no wiosna juz zawitala,wyskoczylam juz tydzien temu z zimowej kurtki

to mnie cieszy..teraz jeszcze jakies buty trzeba kupic

mam upatrzone takie botki w kostke wiazane

kremowe sa-z zamszu-a czarne bym chciala... no ale zas obcas.... :/ ale co tam -kupie-beda sie sobie staly i sie do mnie usmiechaly...jakies baleriny jeszcze sobie trzepne i botki takie za kostke na plaskim... o i jeszcze jakies fajne tramki