reklama

Szukam Mam z Niemiec

witaj Patrycja:)
widze u ciebie zakupowo- porządkowe szaleństwo;))

ja tez ciągle coś wywalam bo szok ile sie zbiera tych rzeczy zbędnych....

a juz do B przyjade chyba z meblami i reklamówką ciuchów;d;d hihihi

ja sie zbieram do jutrzejszego wyjazdu.... a tak mi sie nie chce;/

ale musze niestety ...

wczoraj dostałam fotelik samochodowy dla maluszka jest superaśny od razu najmłodszu swoją d...kę tam wsadził.... lulali jakieś lalki hihih ale miały zabawe

czekam na moment zeby wózek odebrac i zostaje mi tylko ciuszki kompletować ;D;D

reklama
czesc wszystkim !!!
ja dzis mam wolne i od rana sprzatam
pomylam 3 okna i zostalo mi duze balkonowe ale na jutro zostawie sobie
na dzis wystarczy:tak:
musze sie za obiadek brac za troche..:tak:

aa i musze sie pochwalic ze wczoraj kupilam naroznik do pokoju i krzesla
a stol mam zamowiony bedzie za jakies 2 tyg fajnie ciesze sie ze mam nowe mebelki hehe tylko musze pozbyc sie najpierw tych starych komplet 3,2,1 2 kanapy i fotel
babka z ogloszenia jest niby chetna dzis da odpowiedz czy wezmie oby...fajnie by bylo na wekend miec narozniczek juz w pokoju bo teraz stoji w 3 czesciach hehe...

Pati widze tez szalejesz hehe...a ile masz teraz pokoji ze tak spytam??
a co do zimowych rzeczy to my tez juz na wiosennie smigamy a zimowe w szafach widza...:tak::tak:

w sobote smigam do ikei dawno nie bylam,moze cos wypatrze :tak:

gabinia udanego wyjazdu,i pozytywnie zalatwionych spraw ci zycze na jutro !!!
a bedziesz tam nocowac czy wracasz spowrotem jutro ??

Dobra pozdrawiam was kobitki i ide zaraz jakis obiadek pichcic :-):-)

kupiłam x-landera - wzięłam bo olezanka chce sie pozbyc i chce tylko 250zł spacerówka z gondolką ;)

ogólnie wózki są bardzo fajne - mnie przeraza spacerówka ponieważ zakłada sie ją tylko przodem do kierunku jazdy :(

miałam na oku ABC turbo 6S ABC Design Turbo 6S - Tosia.pl ale cena mi sie nie podoba...
więc wzięłam to co tanie dokupiłaamfotelik samochodowy mutsy z rozkładanym oparciem i na jakiś czas tak zostanie ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: X-lander XA wózek spacerowy + fotelik/minigondolka Mutsy PRIMA fotelik rozkładany na płasko gwarancja 2 lata!

moze w B rezejrze sie za jakąś spacerówką :)

Ja bym chciala Mutsy trzyczesciowy ,w Polsce jest wiekszy wybor niz tutaj.Kuzynka mi kupi i wysle.
M.okna umyl!!!I to jak porzadnie ,ramy poszorowal lepiej niz ja.!Musze byc dzisiaj dla niego mila.
Mam w planie pokoj dzieciny wyremontowac ,ale mi sie nie chce!Napewno zanim dzidzia przyjdzie na swiat.

Madzia ja mam 3 pokoje :)
bylam przed chwila na solarium...potem wskoczylam do sklepu i kupilam kilka ksiazek-typu drinki,jedzenie ubogie w tluszcze,dla mlodej bajki itp :9 lacznie chyba z 8 :-D teraz wstawilam do parownika brokuly i kalafior ;) to moj dzisiejszy obiad :-D dla moich mam rosol...ale tez za duzo makaronu wiec moze szybko cos wyplodze z tego ;)
mamy maly problem...wogole zaczne od tego ze nie mielismy 8 dni telefonu stacjonarnego..w koncu doczlapal sie do nas servis i zalozyli nowy kabel-prowizorycznie tak zeby byl tel...zeby bylo ladnie to musimy sami albo odplatnie jeszcze raz dac servisowi... glupi kabel prowizoryczny ok.100 euro wyjdzie...jeszcze rachunek nie przyszedl...no i nie wiadomo jaka przyczyna ale problem tkwi u nas w mieszkaniu...no a jakies trzy dni temu sasiadka poskarzyla sie ze ma mokra sciane i ze chyba to od nas cieknie... i to na tej scianie w sumie gdzie mamy gniazdko od tel.. no a dzis patrze a u nas od podlogi takie plamki mokre!!! czyli jednak u nas cos nie tak...i to wychodzi na to ze spod wanny...teraz A wyciagnal kafle i czysci...bo stawiamy na to ze odplyw wody juz zapchany wlosami itp.wiec woda rozlewala sie pod wanne jak za mocno korek otwarty i stad taki dym...ciakawe ile nas bedzie to kosztowalo bo sasiadka inpekcje wezwala na jutro...idz pan w pipe!! jak nie urok to sraka!!!

no ale 45 min.na rowerku zaliczone...solarium tez mi dobrze zrobilo...po przedszkolu skocze z Noemi kaczki do parku pokarmic bo ostatnio duzoooo pieczywa zostalo...nie wyrrzucam-a zbieram dla kaczuszek ;)

skopiowalam z moich czerwcowek co mi sie dzis jeszcze przydazylo ... ;) bo juz mi sie drugi raz nie chce pisac ;)))

Tak wogole to dzis czapnelam sie z facetem na ulicy...wychodze ze sklepu i ide do auta...auto zaparkowane na wydzielonym miejscu wzduz ulicy...patrze a na moja alufelge leje pies-wilczor..facet zero reakcji!!!!! zeby psa pociagnac czy co...bo to ulica ruchliwa,same sklepy a nie psi wychodek...no i spokojnie sobie odchodzic chce ..a ja wolalm halo..czy on widzial co jego pies wlasnie zrobil? ze naszczal mi na felge..a on wielce mi ramionami wzrusza...wiec zapytalam czy mam mu przyjsc na chate i nasikac na dywan!!!!normalnie facet wielkie oczy zrobil...trzy slowa jeszcze dodalam i odjechalam bo z debilami nie ma co gadac!!! ale mnie wkurzyl!!!!!

Mojej przyjaciolce wryl sie perfidnie turek na parking przed nosem ,na jej uwage ze ona stala powiedzial Pech gehabt ,A ona jest b.wybuchowa tak mu pojechala ,ze jej zrobil anzaige.A ja znam jej niewyparzona gebe i podejrzewam ze bylo ostro.Mnie w takich sytuacjach nerwy ponosza i zaczyna mi sie glos lamac.

reklama
uuuu dziewczynki to ja myślałam ze ja tylko taka bojowa jestem ;D a tu widzę ze i wy też hihihihihihi

ja ostatnio mojego opieprzyłam ze kluczki od auta psu w d...e wsadził nie miałam jak do szkoły z dzieciakami pojechać a on w B a ja w PL hehe ale miałam nerwa...

w poniedziałek babe od religi od 8 rano atakowałam ... i od razu moja mała 4 i 5 przyniosła ;D bo normalnie traume przed komunią mamy ;/

zaraz musze sie spakować.... na jutro i jaaade :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry