reklama

Szukam Mam z Niemiec

Dobranoc kobitki !!

Pati pewnie juz w pl,nowa fura ha ha.:-)..ale cie mezus rozpieszcza :tak::tak:
mnie wystarcza tramwaje :-D

my juz konczymy remoncik w koncu uff...
jeszcze szafa na korytarzu,i pare drobiazgow ale juz mam dosc !! :tak:
no i na stol czekam i na lozko mlodej :tak:

a co do psycholow to ja tez cos mam :-D ze musi byc wszystko na swoim miejscu :tak:
jak widze kurz to nie usiedze na dupie puki nie zetre hehe :-D i inne male problemy :tak:takze was rozumiem :-)
jutro wybieram sie na miasto z dziecmi,musze kupic prezent bo mloda idzie na urodziny znow,i do ksiegarni skoczyc zamowic jej ksiazke do szkoly :tak:

Dobra klade sie dobranoc wszystkim :-):-)

reklama
chce miec biala ta nowa opel corsa...z przyciemianymi szybami :-D

A ja myslalam,ze Ty gustujesz w wiekszych samochodach ;-)

Ja mam ciemne szyby :cool2:i w ogole moja madzia(sorki Madzie i Magldaleny ale ja tak nazywam moja mazde :-D) wyglada tak,ze jestem w niej zakochana po pachy :-D teraz M zalozyl mi letnie i do tego szerokie opony :cool: spojlery...ale akurat jesli o nie chodzi to nie sa mi do szczescia potrzebne,bo ciezko parkowac,trzeba uwazac na krawezniki...zima nawet na zaspy musialam uwazac...to samo z tymi oponami,halasuja okrutnie :no:...takie auto zrobione na pokaz to dla mlodziaszkow co se muze puszcza na fuul i nie slysza tego szumu od szerokich opon...bo ja to nie wyobrazam sobie do polski jechac w takim halasie :no: w ogole auto od tego robi sie twardsze,kierownice ciezej utrzymac.

Moj M zasnal na kanapie i chrapie tak,ze mam ochote go piznac :angry: nienawidze chrapania!!
Super weekend,co nie?:sorry2: M chrapie na kanapie a ja przy kompie...i jak tu w depresje nie wpasc ? :-D

hej psycholki :-) normalnie watek "psychiatryk w niemczech" musimy zalozyc :-D widze kazda juz z nas ma swoje akuku ;)))

QUOTE]

Hehe dobre... :-D
Ale ja akurat nie mam manni sprzatania... ja moge miec balagan ale nie syf...przy dziecku to normalne,ze zabawki leza wszedzie...ja to bardziej lubie ''artystyczny nielad'';-) musze miec czysto w zakamarkach a na ''rynku'' niekoniecznie ... zreszta ja mam duza kuchnie...ale kazde miejsce w niej jest czyms zastawione,w ogole wyznaje zasade,ze dom to nie muzeum :-D
Manie mam z podloga...bo ona musi byc czysta...okruszki na podlodze pszeszkadzaja mi bardziej niz kurz na polkach :oo2:

Jesstem :)
hello wszystkim :)))

Jolka gustowac to jedno ,a miec to drugie :-D bo jakby po moim guscie mialo byc to byloby mbw x6 pod domem ::-D ale konto musialabym z kims sobie podmienic :-D

Droga poszla nam okay... dziura na dziurze... czyli standardowo :) zrobilismy sobie ogniskow sobote :) kielbachy,bylo cieplutko... w piatek popilam piwa z moja bratowa i praktrycznie cala sobota z lbem jak sklep...takze w sobote na ognisku nawet nie tknelam lyczka piwka :-)
zakupow tez wielkich nie zrobilam... wpadlam do dwoch sklepow w niedziele...ale jakos weny nie mialam bo brzuch mialam taki jakis nadety...wogole schudlam z 3 kilo i zas tyle samo przybralam...wiec zas chodze z wkurwikiem :-D nakupowalam tylko balsamow na cellulit,maseczek i kremow :-D
wstawilam wlasnie ziemiaki- przywiozlam miesko z sosem od mamy bo zrobila tak duzo ze mi na dzis odstapila...nawet suwowka gotowa-tez od mamusi...ziemiakow to ja z 3 miesiace nie jadlam :) a dzis se pojem...jezuu ilez se mozna od geby odejmowac...chodze ciagle nienazarta :-D

Pati no ziemniaczki same w sobie nie tucza ;-) ale wiadomo,ze nie je sie ich samych... mnie akurat ziemniaki pomagaja z WC skorzystac ;-)
U mnie dzisiaj pogoda w kratke...wyszlam z mloda na dwor to zaczelo padac a teraz znowu slonce swieci :dry:
Wczoraj bylam w saunie :-) i kurde dziwnego uczucia w tej saunie doznalam :-D przyjemnego...:shocked2:juz myslalam,ze orgazmu dostane :-D:-D:-D nie no,zartuje :sorry2: ale naprawde czulam przyjemne rozluznienie w dole brzucha...moze dlatego,ze okres mam...
Poza tym...pierwszy moj odruch jak do niej weszlam byl taki,ze chcialam natychmiast z niej uciekac :-D no ale wytrzymalam 3 razy po 5-8 minut...w niedziele jade ZAS ,bo spodobalo mi sie...tylko Ci faceci z interesami na wierzchu troche mnie peszyli,aaaale...to ich sprawa,skoro oni sie nie wstydza to dlaczego ja mam sie czuc zawstydzona,co nie?? bo wiekszosc to tam po nagu spaceruje(kobiety tez) ale ja nie mam zamiaru...

witam witam ;)
czytam ze wy w pl sie gościłyście ..ja właśnie z B wróciłam ....

mam małe zamieszanie w głowie - szkołe którą sobie wbiłam w głowe moge sobie wybic :baffled::baffled: musze szukac taką z klasami integracyjnymi niestety
mojego syna z takim orzeczeniem nikt do standardowej szkoły przyjac nie chce... musze wiec szukac specjalnej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wiecie moze gdzie takie są??? w B oczywiście .

nie mam juz siły- tak mnie bawiły wypady do B teraz mnie męczą ...

Gabinia nie mam pojecia...zapisz sie na forum "polonia berlin" i tam zapytaj....

Jolka- to chyba ta goraczka i te interesy tam cie tak prawie do tego orgazmu doprowadziyly :-D:-D
Ja ogolnie w saunie bardzo kroto wytrzymuje-powietrze ciezko lapie :-D wychodze i wlaze,wychodze i wlaze :-D
Ja wlasnie wrocilam z kauflandu...kupilma troche do jedzenia i stowe zostawilam...od 20-stego wyjatkowo duzo w tym miesiacu na jedzenie wydalam..bo 500 euro...a gdzie tu do 20-go jeszcze...
ile tak w miesiacu wydajecie na jedzenie,chemie?

ile tak w miesiacu wydajecie na jedzenie,chemie?

Jakos nigdy nad tym nie myslalam... ale chyba jakies 100 € na tydzien wychodzi... nie licze ile wydaje na chemie a ile na spozywcze,bo jak jade to zazwyczaj kupuje to razem...do tego skrzynka z woda i tez jakas stowa zawsze w kauflandzie wychodzi ale oprocz tego jeszcze jakies tam male zakupki robie w edece albo w lidlu...
A to tez zalezy jaki miesiac...wiadomo,ze proszkow,plynow do prania nie kupuje co miesiac...jak kupie duza butle persila to mi starcza na pare miesiecy.
Ja w tamtym miesiacu duzo wydalam na ciuchy dla siebie... za duzo ;) ale ja nie licze do 20-go czy do 1-go,bo nam pieniazki na konto wplywaja roznie :-)

Miesiac dopiero sie zaczal wiec w tym miesiacu sprawdze ile kasy wydaje na zarelo ;)

Ostatnia edycja:
reklama
No wlasnie ja ostatnio stwierdzilam ze chce miec 500 euro na same jedzenie... i tak chcialam se rzadzic :-) i wzielam ta kase 20-stego i na dzien dzisiejszy mam 10 euro :-D bo ja sie zadeklarowalam ze ja bede dawala 250 euro z mojej kasy :) no ja plyn tez kupuje raz na dwa miesiace... tak samo zele pod prysznic i inne chemikalia...to zawsze kupuje w zapasie na pol roku... ostatnio z kumpela wlasnie tez na temat zakupow rozmawialam i ona mowila ze ok.400 euro wydaja..i tak sie zdziwilam...bo wczesniej jakos nie liczylam i nie mialam jakiejs tam sumy ztylko bralam ile potrzebowalam i nie mialam nad tym az takiej kontroli...a teraz mialam koperte .w niej 5 stow i po 5 stow nie ma sladu :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry