karlita
Fanka BB :)
Pati niezła niespodzianka :-)
jak skończę karmic też chcę zacząć Dukać ;-)
Jolka do czwartku masz jeszcze troche czasu zdążysz :-)
ja zaczynam robic listę co mam spakować bo musze spakować starszą do dziadków i młodego na podróż a wole niczego nie zapomnieć ;-)
Bluetooth bardzo dziękuję za informacje :-) jak będziemy mieć czas to chyba skusimy sie na to zwiedzanie statkiem ;-)
jak skończę karmic też chcę zacząć Dukać ;-)
Jolka do czwartku masz jeszcze troche czasu zdążysz :-)
ja zaczynam robic listę co mam spakować bo musze spakować starszą do dziadków i młodego na podróż a wole niczego nie zapomnieć ;-)
Bluetooth bardzo dziękuję za informacje :-) jak będziemy mieć czas to chyba skusimy sie na to zwiedzanie statkiem ;-)
...nad polskie morze:-)...ale jak masz w domu 2-ch nastolatkow,ktorym palma odbija i wszystko bedzie potrzebne,(pytam sie...no bo po co komu na 2 tyg. 10 par butow a i tak beda latach we flipflopach
i spodni,shirtow etc)...katastrofa,do tego zakupy dla juniora bo w pl nie ma tego mleka co oli pije,soczki i´´inne rzeczy tez wole zabrac ze soba...no na starosc tez sie robie glupsza...+wozek,lozko turystyczne+bujaczki...ach...
ale sie wku..... Wrocilam do domu a tam nie ma nawet gdzie igly wcisnac nie mowiac o samochodzie wiec postawilam na zakazie. Ale ze to spokojna uliczka i wszyscy tam staja to sobie pomyslalam ehhh przyjde za godzine to sie moze miejsce zwolni bo to czas kiedy z uczelni ludzie wracaja i miejsc wolnych kupe jest. No i do tego rzadko tam raczej policja czy straz miejska zaglada. Przychodze za godzine a tam oczywiscie co za wycieraczka
Jeszcze tylko zeby te 6 tygodni przezyc....
w sumie to juz drugi,bo pierwszy dostalam tez za zle parkowanie...