Hej ja spakowana :-) jeszcze nie do konca,musze make'upa rzucic i kosmetyki wrzucic do torby,wtedy bedzie komplet

A jeszcze cyrk wczoraj wyszedl z lotem...bo mialam robic odprawe online,wpisalam date urodzenia malej nr. dokumentu itd...i wyskoczylo,ze ona nie ma dwoch lat wiec jej nie przysluguje miejsce siedzace-mam ja trzymac na kolanach...ale jak zamawialam bilet to nie dalo rady inaczej,mam zamowione dwa bilety tam i spowrotem ,dzwonimy do nich a facet gada,ze jeszcze trzeba doplacic 25 € za dziecko bo tak maja,ze za dziecko do 2 lat placi sie 25 €!! ale ja do jasnej cholery mam na nia bilet za 50 €

przytoczylismy mu zdanie z regulaminu,ze wylatujac z dzieckiem ,ktore nie ma ukonczonych dwoch lat ale w czasie powrotu miec bedzie trzeba wykupic dla niego miejsce siedzace...no to zmienil ton...stwierdzil,ze doplacac nie musimy...ale to bylo przez telefon,dzisiaj na lotnisku bedziemy sie tam z nimi jeszcze raz wyklocac
Mloda zaraz zje i drzemka,jak wstanie to w auto i jedziemy na lotnisko...wylot 17.45...Oki dziewuszki,to ja lece

nara,zamelduje sie jak wroce.;-)