Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jolka masz juz lozko wodne zamontowane?

ale lezy sie super a sex uprawia sie jeszcze lepiej
a tescie mi gadali,ze na lozku wodnym sie nie da ,oni starej daty,nie umieja 
czekam na pierwszy okres po odstawieniu tabl.anty. i doczekac sie nie moge ... 

polcia- w de jak sie jest w ciazy to wybiera sie sobie polozna (hebamme) ona sie toba opiekuje w ciazy i malenstwem po porodzie. przychodzi kilkanascie razy, swietna sprawa. popros ta kolezanke niech ci pomoze poszukac. albo wez ja ze soba do ginka, oni tez maja adresy poloznych. nie wiem jak u was ale w hamburgu trzeba wybrac szpital w ktorym chce sie rodzic i zapisac sie, szpitale organizuja tez raz w miesiacu takie wieczory dla rodzicow informacyjne. tez warto pojsc. a jak twoj m z niemieckim?
duzo jest w niemczech bajerow dla kobiet w ciazy i po porodzie. jak sie zapiszesz na stronie pampersa, bedziesz dostawac bony rabatowe,tak samo w rosmanie z firma babydream. nie wiem jak z kasa u was, ale mozesz pojsc do caritasu, wypelnic papiery i dostaniesz kase na wyprawke. a ty pracujesz? musisz pomyslec o elterngeld, tez trzeba wypelnic papiery i wyslac, 14 mcy po porodzie bedziesz dostawac kase. nawet jak nie pracujesz to dostaniesz najnizsze krajowe- okolo 400. no i kindergeld, miesiecznie 184 euro,

tylko lekarza ginekloga prowadzacego ciaze...dopiero po porodzie w szpitalu,dali mi liste i kazali poloznej szukac...mialam farta.bo w szpitalu w ktorym rodzilam pracowala polska polozna,miala akurat zmiane gdy urodzilam.