Hejka wszystkim.Jestem tutaj nowa ii mam pytanko czy są jakieś mamuśki z Kassel???:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

moja corka przyjechala tu bez znajomosci jezyka i po 2 tyg. zaczela szkole normalna niemiecka i dala rade dzis mowi ladnie po niemiecku takze nie stresuj sie syn tez da rade
o polskich szkolach w De jakos nigdy nie slyszalam...

Dzięki wielkieWitam laseczki..
wateczek nam juz upada stare mamuski poznikaly,pochowaly sie w krzaczorach gdzies hehe
u nas od dzis koniec feri dzieciaki ruszaja do szkoly
bylismy w polsce tydzien, i w sobote wrocilismy a tak to pozatym nudy nic ciekawego
Kamilka jak u ciebie zadomowilas sie?? jak synek w przedszkolu??
marboro nie pomoge co do Monachium bo nigdy sama tam nie bylam a co do szkol to jest tez gimnazjum tutaj
szkoly sa normalne, klasy mieszanemoja corka przyjechala tu bez znajomosci jezyka i po 2 tyg. zaczela szkole normalna niemiecka i dala rade dzis mowi ladnie po niemiecku takze nie stresuj sie syn tez da rade
o polskich szkolach w De jakos nigdy nie slyszalam...
anielcia ja nie z kassel chyba nikogo tu na watku nie ma z tamtad
Uciekam i milego dnia zycze !!
bo chcialabym zaczac prace jak sie uda to nawet w zawodzie hjako fizjoterapeutka lub masazystka... wszystko na dobrej drodze
na Immobilien, Wohnungen und Häuser bei ImmobilienScout24 mieten, kaufen, inserieren sa oferty mozesz popatrzec..
w domu za to probuje nas przekupic jak cos powie po niemiecku a dosc sporo rozumie i pare slow powie
joanna, a Ty sie przeprowadzilas do niemiec niedawno czy jak?kamilka- fajnie, że się zadowmowiłaś
teraz mnie to czeka...
ale mam nerwa![]()