Joanna-Mama Hani
Fanka BB :)
po Nowym Roku przeprowadze sie :-)joanna, a Ty sie przeprowadzilas do niemiec niedawno czy jak?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
po Nowym Roku przeprowadze sie :-)joanna, a Ty sie przeprowadzilas do niemiec niedawno czy jak?
mój mąż tam pracuje od rokuJa tez wlasnie chcialabym... a masz wszystko ustawione? prace? znasz niemiecki?
Rany jeszcze angielski i francuski podziwiam Cie:-(
Narazie przesowamy na Nowy Rok jak nic sie nie wydarzy to tak sie stanie a jak znow cos to dalej :-)
w liceum i na studiach uczyłam się ang. i francuskiegoWitajcie
Joanna fajnie ze intensywnie sie uczysz kurde ja sie nie moge zebracRany jeszcze angielski i francuski podziwiam Cie:-(
My tez zamierzamy sie starac o 2 dzidzie ale kurde odpowiedniego momentu ciagle brakNarazie przesowamy na Nowy Rok jak nic sie nie wydarzy to tak sie stanie a jak znow cos to dalej :-)
Ja dzis sprzatanie pranie chce wszystko posprzatac zeby nie zawadzalo bo moj ojciec przyjedzie na jeden dzien bedzie przejazdem do pracy to przywiezie mi mieso.. no i pierwszy raz u nas bedzie![]()
...nowe mamuski witam a te moje "stare" caluje goraco
.
a synus z pewnoscia sobie poradzi,za co juz dzisiaj kciukam:-)