• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Neczka dziękuje ale jeśli chodzi o agroturystykę i takie wiejskie klimaty to ja mam dużo styczności u siebie z takimi klimatami więc podziękuje :-D Ale miejscowości mam już zanotowane:-)

Jaj się dziś opalałam jak młoda spała , nawet troszkę mnie wzięło :-p;-)

Co do butów to ja balerin zawsze mam tylko jedną pare , takich na jeden sezon bo je wykańczam.Kupuje w koloże jakimś praktycznym i tyle . Za to szpilki to moja miłość i lubię je kolekcjonować choć praktyki w nich żadnej przy dziecku i psie :-D Ale świadomość że gdy kupie jakąś sukienkę to nie muszę się martwić o buty do niej heh Chodź sukienki tez bardzo lubię zawszę mąż mnie motywuję żebym sobie jakąś kupiła . Teraz w PL kupiłam sobie w Mohito taką cytrynową/zółtą i mam w oczach do niej zestaw tylko czekam na troszkę cieplejsze dni. W ogóle w mojej miejscowości są same babo-chłopy i człowiek czasami czuje się jak dziwoląg jak wyjdzie z domu w sukience:-D .

Ostatnia edycja:
reklama
Delfin nie ma za co :-) Miałam zapytać to gdzie Ty konkretnie mieszkasz jak mówisz, że koło Hamburga? Co to za miejscowość?
Ja teraz też mieszkam w takiej małej mieścinie, w ogóle sami starsi, myślałam, że wcale tu młodych nie ma, a tu się ciepełko pokazało i wyszli.:-) Ale też nie ma co się stroić na jakiś wypad, bo tu nie mają pojęcia chyba o modzie nic... wogóle chodzą bez staników, same koszulki, jak to okropnie wygląda. haha:eek: A jak pójdę na spacer to mogę przejśćcałe miasteczko w godz. hehe:-D

ja mieszkam w malym miasteczku pryz Lüneburg-u , mam ok 70km do HH. Jest duzo zalet malych miejscowosci a na zakupy zawsze mozna jechac do wiekszego miasta;-) Tutaj dzieki autostrada nie odczuwam tak odleglosci ;-)

Buty to moja slabosc,tak samo jak torebki i lakiery do paznokci :-D Ale z obcasow sie juz wyleczylam :-) Mialam tyle par ktorych wogole nie nosilam albo po raz ,wiec stwierdzilam po co mi to? jak i tak jak impreza przychodzi zakladam np. fajne plaski sandalki latem... Bo tak mi wygodniej,nie placze ,ze mnie nogi bola i nie musze rownowagi lapac po 3 drinkach :-D
W Berlinie z kolei to mlodych ludzi full na maxa i na imprezach musze powiedziec ,ze niezla rewia mody :-) Wlasnie sie zastanawiam co na jutro na impreze wlozyc... bede musiala sobie jechac cos kupic ... :-D Dzis mi sie juz nie chce bo wlasnie przed chwila z pracy wrocilam...#Coprawda dwie godziny spedzilam na piciu kawy,potem obiad wiec sie nie napracowalam wielce :-D ale jakos tak nie mam weny dzis na zakupy... :-)
Pogoda sie troche schrzanila...raptem chyba z 15stopni jest... A wczoraj bylo 25... a jak u Was?

Hej...

Pati u mnie tez chlodno jak wracalam do domu to bylo 14 st...:tak:
i tak pochmurno jakos wietrznie wrr...
akurat na wekend sie psuje jak grilla mam w planach na niedziele:sorry:

Na jaka imprezke smigasz ? na jakas dyske idziesz?..

U mnie tez duzo mlodych i starych hehe ludzi..wszystkiego pelno :tak:
ja to jakos malo niemcow tu widze :-D bo pelno tych turasow , cyganow, i czort wie kogo jeszcze sie tu spotyka na ulicach :wściekła/y:

Spadam bo ide po spozywke !!:-) :-p

Owca no najpierw bar a potem potanczylabym...bo idziemy z okazji urodzin mojej psiapsiolki :-) znajac zycie bedziemy tanczyc :-D

A ja dostalam propozycje dzis tam gdzie pracuje u babci pojscia na koncert Joy Cocker...razem z babcia (lat 85) :-D Loza vip. jest... :-) tylko tak mnie troche przeraza bo babcia owszem na chodzie ale dwie laski albo wozeczek z przodu... i czy dam rade itd :-) i teraz nie wiem co robic...zgodzic sie czy odmowic...

Hej

My weekend spedzamy razem:)

Mam pytanie bylismy dzis w wypozyczalni filmow i doznalismy szoku bo omalo nie zaliczylismy policji za to ze weszlismy tam z dzieckiem jesuuuu.. A chcielismy zeby Adas wybral sobie bajke a pulka z bajkami jest zaraz za progiem!! Czy w innyxh rejonach tez tak jest?? Czy ta Bawaria taka popieprzona?!

Heja kobietki,
Co tam u was? Mamy fantastyczną pogodę, co? :-) Słoneczko świeci :happy: Właśnie wróciłam z zakupów, musiałam trochę kosmtyków sobie kupić bo mi się wszystko pokończyło, przy okazji kupiłam sobie fajną bluzeczkę i wynalazłam fajny sklep z butami :-):-) a mam obsesje na punkcie butów, lepiej mnie do takiego sklepu nie wpuszczać,ha ha:laugh2: Wypatrzyłam sobie sandałki, ale babka powiedziała, że będzie nowa dostawa niedługo, więc jeszcze poczekam.
Już oglądałam się za kosmetykami dla bobasa, może mi napiszecie co dla takiego niemowlaka z kosmetyków trzeba kupić? Część wiem, ale nie chce czegoś przeoczyć. :happy:
Oj Kamilko to miałaś niezłą przygodę z tą policją, ja też pierwsze słyszę, a to małe dzieci nie mogą do takich sklepów wchodzić? :eek:

Życzę udanego weekendu kobietki! :rofl2:

Neczka - z kosmetykow to krem do pupy i cos do kapieli i wystarczy... Maluszek ma delikatna skurke wiex nie ma co o pudrowac czy oliwic.. Zreszta oliwka zatyka pory i nie dziala korzystnie chyba ze dolewasz do wody do kapieli...
A tak to nozyczki szczoteczka a zapomnialm o kremiku ochronnym na dwor:)

reklama
Hej
ja dopiero wrocilam z dzialki ide robic tosty bo dzieciaki glodne i sobie zazyczyly hehe:-)

neczka ja mialam tylko jakis puder , krem do pupci , i oliwke uzywalam po kapieli zawsze :tak:

Kamila to mieliscie przygode hehe ja nie wiem jak to jest bo nigdy nie bylam w wypozyczalni hehe
ale to co ten sprzedajacy was wyprosil czy jak?

Pati jak imprezka udana ?
a z ta babcia hehe zabawne ze taka kobitka w podeszlym wieku jeszcze chce na takie glosne koncerty isc, chyba jakas fanka :-D nie wiem ja bym moze zaryzykowala i poszla z nia ;-) moze byc ciekawie :-D

Milego wieczorku !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry