Owca28
Fanka BB :)
Jola ja jak patrzalam na pogode to na wekend zapowiadaja 10 - 11 st..masakra 
Delfin czemu myslisz ze mamy swoje mieszkanie?
niestety ale nie , my wynajmujemy w bloku i chcemy zmienic blizej szkoly dzieciakow
Mamy tyko dzialke - ogrodek 15 min drogi spacerkiem od domu

Ja to bym sie nie zdecydowala na tak duzego psa do bloku...jedynie wtedy tylko jakbym miala dom z ogrodem tak jak Jolit..to wtedy moglby sobie biegac po podworku a tak to nie wyobrazam sobie takiego wielkoluda w bloku hehe

Delfin czemu myslisz ze mamy swoje mieszkanie?
niestety ale nie , my wynajmujemy w bloku i chcemy zmienic blizej szkoly dzieciakow

Mamy tyko dzialke - ogrodek 15 min drogi spacerkiem od domu

Ja to bym sie nie zdecydowala na tak duzego psa do bloku...jedynie wtedy tylko jakbym miala dom z ogrodem tak jak Jolit..to wtedy moglby sobie biegac po podworku a tak to nie wyobrazam sobie takiego wielkoluda w bloku hehe

mloda czasami do niej zajdzie jak biega po dworzu ale jak dlugo tu mieszkam (2 i pol roku) tak szwagierka mi z mloda jeszcze nigdy nie zostala ... po prostu mieszkamy obok siebie ale nie wchodzimy sobie w droge,kazda ma swoje zycie i swoje sprawy...choc kto wie...moze to sie zmieni teraz bo ona jest w ciazy,ma rodzic pod koniec czerwca a to jej pierwsza ciaza...tak to za duzo z nia nie gadalam bo ona pracowala a w weekendy to wybywali zawsze gdzies...ale teraz bedzie z dzieckiem tak jak ja w tym lesie siedziec to moze sie w koncu zblizymy ;-)
Mąż to zrobi jak ja powiem bo mu to rybka , będzie dumny że ma takie psa ,karme mu kupi ale to ja będę musiała więcej odkurzać żeby kłaków nie było w domu i wyprowadzać świnie . A nie wiem czy uda mi się to pogodzić dobrze z zawożeniem młodej do przedszkola i pracą do której się wybieram. Po drugie jak wspomniała Jolit nie jestem robotem i boje się że kiedyś mi może w pięty wejść ten miły obowiązek . A z drugiej strony to jest moje marzenie i bardzoooo mi brakuje drugiego psa .