patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Hej :-)
Alex dzieki za liste :-) Polecasz cos konkretnego?
A o tym Barbie to nawet nie slyszalam :-) Bedziemy musialy sie wybrac...Chociaz moje dziecko niezbyt za barbie przepada...
Dziewczyny mi sie tam z mezami nie klocic
same smigajcie na zakupy :-) Ale ja tez pamietam ,ze moj mi cala przyjemnosc z zakupow zawsze odbieral...Zawsze cos marudzil...Az w koncu dostalam takiego napadu zlosci ,ze bal sie ze urodze 
Delfin ale Ci dobrze...Ja dopiero zabieram sie za sprzatanie...Lenia mialam...byczylyma sie do 11:00 w lozku...narazie zdazylam zjesc sniadanie,popatrzec na neta i ubrac sie
Alex dzieki za liste :-) Polecasz cos konkretnego?
A o tym Barbie to nawet nie slyszalam :-) Bedziemy musialy sie wybrac...Chociaz moje dziecko niezbyt za barbie przepada...

Dziewczyny mi sie tam z mezami nie klocic
same smigajcie na zakupy :-) Ale ja tez pamietam ,ze moj mi cala przyjemnosc z zakupow zawsze odbieral...Zawsze cos marudzil...Az w koncu dostalam takiego napadu zlosci ,ze bal sie ze urodze 
Delfin ale Ci dobrze...Ja dopiero zabieram sie za sprzatanie...Lenia mialam...byczylyma sie do 11:00 w lozku...narazie zdazylam zjesc sniadanie,popatrzec na neta i ubrac sie

Wysypka troszeczkę znikła, zostały same strupki, więc już obędę się bez bólu. Ale nikomu tego nie życzę...
Ja właściwie już od dawna na nogach, szykuje się do wyjazdu nad morze z mężem:-) Wracamy w pon. Tylko coś dzisiaj pogoda nam nie dopisała. U nas pada
, może jutro będzie słonecznie.W ogóle ta pogoda coś do dup* jest nie sądzicie? Połowa maja a tu pada.