Delfin_ONA
Fanka BB :)
Cate witaj :-)
Ja już po śniadanku ,posprzątane i powinna teraz trochę pocwiczyć ale okres mnie dopadł i szczerze nie mam sił .a wczoraj taki pyszny deser lodowy jadłam
Grzeszny ten weekend ojjj grzeszny 
a jak u Was kobitki po weekendzie ?
OoOo , ja wczoraj zamówiłam szelki i smycz przedłużaną psu , w niedziele tak mi się pies w czymś wytarzał że obrożę musiałam potem szorować i troszkę mi wyblakła . Oczywiście po powrocie ze spaceru pies musiał mieć małe Spa bo nie szło wytrzymać
Ja już po śniadanku ,posprzątane i powinna teraz trochę pocwiczyć ale okres mnie dopadł i szczerze nie mam sił .a wczoraj taki pyszny deser lodowy jadłam
Grzeszny ten weekend ojjj grzeszny 
a jak u Was kobitki po weekendzie ?
OoOo , ja wczoraj zamówiłam szelki i smycz przedłużaną psu , w niedziele tak mi się pies w czymś wytarzał że obrożę musiałam potem szorować i troszkę mi wyblakła . Oczywiście po powrocie ze spaceru pies musiał mieć małe Spa bo nie szło wytrzymać

popływałam promem sobie... wczoraj wieczorem wróciłam...
powiem wam że mieszkania fajne są, tylko kurcze ceny też ładne, mam jedno na oku, tylko się boje że nie damy rady, bo ponad 500euro. dużo co?kuchnie mam calutką ładnie umeblowaną...więc nie muszę się martwić, i nie wiemy czy brać...
bo mój mąż tylko pracuje, jak na razie ja nie mam żadnych pieniążków... eh.