karolinaao
Fanka BB :)
Link do: Niegrzeczne dziecko z niebieską żyłką na nosku czyli jak ograniczyć negatywne skutki mutacji genu MTHFR u dzieci
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niestety słonko ze szczepionkami już tak jest ja czytała i szczerze już przestałam bo myslałam że oszaleje normalnie więc po prostu przestałam czytać ze względu na nerkę na tą chwile moja jest nie zaszczepiona czekam na opinię nefrologa zobaczymy co on mi powie@0202oliwcia ogolnie jak nie moje dziecko wyciszona nie ma z nia prawie konyaktu I Miala lekkie wzdrugiwania przez Sen pierwsza noc. Ale dzis jest lepiej wraca do siebie nie wiem czy dam kolejna dawke10go ide porobic badania na ta mutacje vitaminy b Itp . Chyba za duzo czytam w become bo cala noc nie moglam spac . Kolezanka co jej syn ma nop po pierwsyzxh szczpieniach troche mnie nastraszyla bo powiedziala ze oprocz goraczki max38 I spuchnietych nozek nic Nic nie powinna byc .