Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Biedactwo musi się tyle namęczyć. A Ty musisz to dzielnie znosić. Dobrze, że jej zrobią szczegółowe badania, na pewno Wam pomogą w szpitalu. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży. Pamiętaj, że musisz mieć dużo siły... ale normalnym jest, że masz wszystkiego dość po takich wiadomościach. Wzmożone napięcie mięśniowe to chyba teraz można łatwo rehabilitacją załatwić. Szkoda tylko, że wszystko naraz. Trzymam kciuki, dawaj znać na bieżąco co nowego u Was. Buziaki dla Małgosi :*Kochana śliczna ta Twoja córeczkeNikusia tylko juz nie dlugo, sliczne imie, nikt tu Cie linczowal nie bedzie, ja tez sie boje z jednej strony ze nie zaszczepie z drugiej ze beda powiklania. Karmie Zosie piersia i lykam te nasze wit. Metylowane zeby jej dopomoc bo zawsze z.mlekiem troche ich dostanie.
Widzisz moja doktorka tez powiedziala : kazdy ma w sobie jakas mutacje, jak dla mnie troche zlewka. Czulam sie jak kolejny pacjent ktorym jeszcze nie ma sie co interesowac bo na razie "zdrowy". Mam nadzieje ze trafisz na dobrych specjalistow w tym punkcie.
Ja czekam na wyniki badan Zosi ale dopiero w piatek kurier wzial probki, mam nadzieje ze maz jest zdrowy.
![]()
Zosiulek dzis na spacerze.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana imię śliczne-takie nietypowe bym powiedziała. Niech Nikoś ładnie rośnie i przybiera na wadze żeby urodził się zdrowiutkiNi_kusia tak mało zostało
Imię bardzo ładne wybrałas. U nas chyba bedzie Nikodem (juz teraz mówię do niego Nikoś), ale mamy jeszcze trochę czasu z decyzją.
Mało masz na wadze, u mnie połowa ciąży i mam też 7kg. Trochę się boję,że to szybko idzie, ale trudno...ważne,żeby wszystko było ok.
Dzisiaj spróbuje dostać się do hematologa. Muszę skonsultować dawkę heparyny i spróbuje wyprosic skierowanie na badania na nfz, bo narazie wszystko robię prywatnie.
Za tydzień we wtorek mam usg polowkowe. Dam znać czy wszystko ok.
Ogólnie to czuję się dobrze, tylko w nocy bardzo bolą mnie biodra i dziś tak caly prawy bok. Spać się nie da.
Ni_kusia życzę Ci spokojnych ostatnich tygodni i szczęśliwego rozwiązaniatrzymam kciuki za Ciebie i Sarę
Hajmal Zosia jest śliczna![]()
Chyba ostatni raz Wam pomarudze ......... muszę się kapkę odciąć :-(
Miśka pojadła i śpi tak płakała że nie mogłam jej uspokoić podczas usg aż się dusiła z tego płaczu :-(
Poszerzenie bez zmian złóg widoczny )czyli na pewno mamy kamienie na nerce) waga spadła mamy 5290 g :-( za dwa tyg kontrola wagi w szpitalu (22 stycznia) jeśli chodzi o te kamienie i nerkę to kontrola 5 lutego mamy się stawić na oddziale noworodkowym żeby nam zrobili usg na lepszym sprzęcie plus wszystkie badania zalecone przez nefrologa będziemy mieli zrobione na oddziale plus jakieś tam badania jakie oni zalecą .... Dostaliśmy skierowanie do neurologa, pediatry i na rehabilitacje według nich asymetria plus wzmożone napięcie mięśniowe to chyba tyle i aż tyle :-( Jeśli chodzi o cycanie to niby lepiej ale ja nabawiłam się zapalenia chyba nie musze mówić jaki to ból
CZY MY KIEDY KOLWIEK WYJDZIEMY NA PROSTĄ :-( :-(