Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jesli chodzi o szczepienia to zawsze przed mprfologia mocz i crpDziewczyny czy któraś z Was ma homozygote? Ja mam i w takim razie mój synek będzie miał tak? Czy w związku z tym odraczałyście szczepienia? Robiłyście dodatkowe badania przed? Np. Poziom witaminy d i crp?

Cześć dziewczyny! Przepraszam,że tak późno piszę. Jesteśmy w domku od niedzieli. Wszystko okByło ciężko, ale ostatecznie mieliśmy cesarke... Mały urodził się 07.06 i waży aż 4kg! 57cm.. to chyba dobrze wyszło z tą cesarka, bo by mnie rozerwalo
Ogólnie jest zdrowy, kochany, cudowny hehe
Dziękuję za troskę i jeszcze raz przepraszam,że tak długo nie pisałam, ale dochodzilismy do siebie, a w domu czas tak szybko leci... i też ciągle ktoś przychodzi.
Jutro mamy pierwszą wizytę u pediatry
Nikodem pozdrawia wszystkie dziewczynki z forum![]()
Rozumie wspolczuje tule i trzymam kciuki żeby sie wreszcie udało .. A powiedz mi robiałas inne badania typu tarczyca te podstawowe antykoagulant tocznia itd itd
Cześć dziewczyny! Przepraszam,że tak późno piszę. Jesteśmy w domku od niedzieli. Wszystko okByło ciężko, ale ostatecznie mieliśmy cesarke... Mały urodził się 07.06 i waży aż 4kg! 57cm.. to chyba dobrze wyszło z tą cesarka, bo by mnie rozerwalo
Ogólnie jest zdrowy, kochany, cudowny hehe
Dziękuję za troskę i jeszcze raz przepraszam,że tak długo nie pisałam, ale dochodzilismy do siebie, a w domu czas tak szybko leci... i też ciągle ktoś przychodzi.
Jutro mamy pierwszą wizytę u pediatry
Nikodem pozdrawia wszystkie dziewczynki z forum![]()