Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Karolinao z mojej Zosi to bojazliwy czlowieczek, ona musi byc pewna ze jej sie nic nie stanie to dopiero sie odwazy cos zrobic.
Cudne te Wasze dziewczyny, sliczniutkie.
Co Vivcia ma na raczce?
Dziewczyny śliczne te dzieciaczki nam wyszłyjestem szczęśliwa ze tak wszystkim nam się udało szczęśliwie donosić ciąże i ze po tych złych dniach przyszły w końcu dobre wspaniałe i niezapomniane chwile
warto walczyć dla takich uśmieszków jak maja nasze maluszki
jesteśmy fighterki jak żadne inne i jestem z nas wszystkich mega dumna
![]()

mamy 3 dniówkę od poniedziałku gorączka 40 stopni której nie daje sie zbić dziś już lepiej jesteśmy w domku wysypało ją ale mocz wyszedł z leukocytami i bakteriami czekamy na powtórny wynik i na posiewNo niby juz lepiej dzisiaj ja wysypalo wiec wiemy ze to to ale było ciężko ciagle temp _40 i powyżej mawet po lekach nie schodzila :-( jeszcze ten mocz powtorzylam dzis ogólny plus posiew i ogólny powinien byc dzis po południu a go niema jestem mega zła bo zostaje na weekend z jednak wielka nie wiadoma ......Oliwcia jak zdrowie Gosi?
Pozdrawiamy z wakacji, Zoska az sie trzesie do wody
Zobacz załącznik 884722
Oliwcia a jak nerki???
Nikusia po mału zwyczaje powrócą, potrzeba paru dni.
Dalam wczoraj Zosi kilka winogron, domowych, nie pryskanych bez pestek i skorek, dzis zrobila 5 kupek, a zanim sie zorientowałam ze to moze przez nie zjadala jeszcze jedno .
Mamy 4 zabki![]()