Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękuje że pytasz .Oliwciu to wspaniale, jak sie czujesz? Ktory to juz tydzien?
Tak biore bo mnie zmusili [emoji36] nie bralam chyba do 10 tc wcale ale mnie nastraszyli zakrzepy ble ble ble itd .. Małgosia dobrze lobuz maly z niej sciaga bombki z choinki wszedzie jej pelno [emoji23]To wspaniałeZastrzyki bierzesz? a jak Małgonia?
O w morde jeża [emoji33][emoji33] jakie ona ma piękne i długie włoski. [emoji173][emoji171] śliczna myszkaZosia dokucza, a ja bym tez chciala jeszcze maluszka
Troszkr spamuZobacz załącznik 926937Zobacz załącznik 926940Zobacz załącznik 926941
A może jednak nie mów nie [emoji6] poczekaj może sam Cie zaskoczy [emoji7] jak to mój mąż mówi trzeba kuć żelazo puki gorące [emoji23][emoji23]Znam to, Zosia ugryzla nam jedna szklana babke.
U nas no wiesz teraz praca, praca choc chodze tylko na 3/5 etatu to mam dosc, a czas jeszcze szybciej leci.
Wczoraj rozmawialam z mezem a ten mnie zaskoczyl i mowi ze w nowym roku pomyslimy ..... yyyyyy szok ale to pewnie jakas zmylka byla
Ja od czerwca schudłam 10 kg ale jeszcze bym sporo chciała [emoji6][emoji13] no ale obecnie znów bede tyc a nie spadać [emoji23] wezme sie za to po porodziePo tych moich problemach z tarczyca jest mnie za duzo, musze jeszcze troche zrzuci. No i lekarka ktora mnie prowadzila zakonczyla prowadzenie z tego skierowania ktore mialam i musze szukac nowego, tylko tak mi z czasem ciezko