Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak zastrzyki biore .. Mlody ma juz 2 kgOj wspolczuje, ten ból rwy kulszowej jest straszny.
Pieknie wam mija to juz teraz blizej konca
Bierzesz zastrzyki?
Moja Zosia tez chora, kaszle. Katar sie leje strumieniami. Jutro chyba pojade do lekarza bo zaczynam sie bac.
Nie woele mowi, mama, tata, baba, koko i kici. Czasami pokazuje mi ze zsiusiala pampka, ale jeszcze nie pokazala zanim zaczela siusiac. Po za tym to maly wymuszacz i manipulator.
Myślę że powinnaś znaleźć lekarza, który będzie przepisywał heparyne. Może dodatkowo też acard. A jak u Ciebie z homocysteiną, kwasem i b12?Dziewczyny jestem załamana. Poroniłam dwa razy. Mam mutacje Mthfr C hetero i Pai1 homo. Nie wiem już co mam robić każdy lekarz mówi coś innego. Proszę doradzcie coś...
Wspolczuje i tule bardzo wiem co czujesz [emoji26] podstawa to dobry lekarz bralas jakies leki dotychczas ??Dziewczyny jestem załamana. Poroniłam dwa razy. Mam mutacje Mthfr C hetero i Pai1 homo. Nie wiem już co mam robić każdy lekarz mówi coś innego. Proszę doradzcie coś...
Byłam u Pani doktor i powiedziała, że acard od starań i po zajsciu w ciąże heparyna. Jeśli chodzi o poziom kwasu czy b12 to nie badałam. Biorąc sam Prenatal uno homocysteina wyniosła 5. W związku z zaleceniami od gin Prenatal zmieniłam na femibion z racji tego, że zawiera metafoline i dodatkowo sumplementuje folian 600 z aliness. Mam w planach dokupić metylowana b6 i b12. Dziewczyny jak u Was wyglądała suplementacja i w jakich dawkach? Z racji niskiej homocysteiny nie chciałabym przedobrzyc...Myślę że powinnaś znaleźć lekarza, który będzie przepisywał heparyne. Może dodatkowo też acard. A jak u Ciebie z homocysteiną, kwasem i b12?
Po stratach moim problemem jest to, że nie potrafię teraz zaufać lekarzowiWspolczuje i tule bardzo wiem co czujesz [emoji26] podstawa to dobry lekarz bralas jakies leki dotychczas ??
I od razu pisze uwierz mi mozesz zajsc normalnie i donosic ciaze patrz na moj przyklad gdzie ja jestem po 4 stratach ...
W femibionie masz postać mieszaną. Ja nie brałam kompleksów żadnych, wszystko osobno. Dawki ustalone na podstawie poziomu kwasu foliowego i b12. Ja biorę 800mcg kwasu swansona, b12 pół tabletki 2.5mg(1.25mg), b6 p-5-p 20mg. W ciąży zrezygnowałam z b6, bo biorę dużo magnezu. Do tego b2- 9mg, choline 500mg(przed ciąża cholina+inozytol 250/250mg), omega 3, witamina d3, cynk i selen.Ws ws w
Byłam u Pani doktor i powiedziała, że acard od starań i po zajsciu w ciąże heparyna. Jeśli chodzi o poziom kwasu czy b12 to nie badałam. Biorąc sam Prenatal uno homocysteina wyniosła 5. W związku z zaleceniami od gin Prenatal zmieniłam na femibion z racji tego, że zawiera metafoline i dodatkowo sumplementuje folian 600 z aliness. Mam w planach dokupić metylowana b6 i b12. Dziewczyny jak u Was wyglądała suplementacja i w jakich dawkach? Z racji niskiej homocysteiny nie chciałabym przedobrzyc...