megson1996
Fanka BB :)
Dziewczyny, czy jakoś po 28 tc zaczęła Wam się lekko skracać szyjka macicy może? Tak do 0,5 cm max.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wizytę u swojego lekarza mam za tydzień dopiero, wczoraj byłam kontrolnie po prostu u innej doktor, mówiła, że zamknięta i okej. Mi się skróciła z 38mm do 34mm.W 3trym szyjka już ma prawo się skracac w ramach przygotowań do porodu. Powolutku. Wazne, żeby byla twarda i zamknieta. Co powiedział lekarz?
No i 0,5cm czy to duzo czy malo to zalezy od długosci. Przy spadku z 3cm do 2,5 to niewiele, ale np. spadek z 1cm do 0,5cm już jest alarmujący.
To skoro lekarz mówi, że jest okej- to czemu masz obiekcje?Wizytę u swojego lekarza mam za tydzień dopiero, wczoraj byłam kontrolnie po prostu u innej doktor, mówiła, że zamknięta i okej. Mi się skróciła z 38mm do 34mm.
Tzn nie mam obiekcji żadnych, tylko już jakieś myśli zaczynają mnie nachodzić, że np. jak za tydzień mam wizytę u swojego to się znowu skróci....To skoro lekarz mówi, że jest okej- to czemu masz obiekcje?
34 to jeszcze spora długość, a szyjkę powinno się raczej mierzyć u jednej osobyWizytę u swojego lekarza mam za tydzień dopiero, wczoraj byłam kontrolnie po prostu u innej doktor, mówiła, że zamknięta i okej. Mi się skróciła z 38mm do 34mm.
Tak wiem, wiem, że u jednej, przy okazji mi wczoraj zmierzyła po prostu. A tak to mi mierzy mój lekarz prowadzący zawsze.34 to jeszcze spora długość, a szyjkę powinno się raczej mierzyć u jednej osoby![]()