reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szymon, 24tc-siłacz mój najdroższy.....

Wioluniu, trzymam kciuki!
Dzielny chłopaczek.
Pewnie po operacji jesgo stan ogólny sie poprawi, będzie miał więcej siły do zejścia z tlenu. Teraz operacja, to najwazniejsze.

reklama
Pewnie, że zejdziecie z tlenu :) tylko cierpliwości.
Mocno myślę o operacji, trzymaj się, będzie dobrze!

Ostatnia edycja:
Niestety operacji dziś nie było :-(. W poniedziałek lub we wtorek, decyzja jak zwykle należy do chirurgów :wściekła/y:. Niewiem na co czekają!!!!! Waga Szymka z wczorajszego wieczornego ważenia to 2015g.:tak::-). Dziś mija 100 dni Szymka, czyli 100 dni w szpitalu :( ale może jeszcze troszkę, jeszcze chwilkę....i będę cieszyć się jak rodzice Ignasia :). A tak wogóle ciekawe jak u nich? pewnie tulenia nie ma końca :) Jutro jadę do mego szkraba, tulić narazie się nie możemy, ale pogadać się da :).

kurcze szkoda że to tak przesuwają, wiem jak bardzo chcieli byście mniec to już za sobą
Ale już za chwileczkę juz za momencik i będzie po wszystkim
Kciuki nadal zacisniete ;-)

kolejny dzień bez rewelacji. Operacji nie było i nie wiadomo kiedy!!!!!!!!!!! napewno w tym tyg., ale ponoć szef chirurgii na "B" się zmienił, i jest zamieszanie, poplątanie itd. więc czekam. Mały jest rozkoszny, jest na samym tlenie 0.3 bodajże. Wczoraj jak go tuliłam, to się obudził i zastanowiło mnie to, że nie potrafił skupić wzroku na mnie. Patrzy chwilkę i zaraz przewraca oczy, wiem że jest na luminalu i to chyba przez ten lek on taki jest. Na mój głos reaguje, od razu spogląda, ale to tylko chwilka :-(. Oczka po laseroterapii są ok i nadal kontrolowane, ale ten wzrok ma taki rozbiegany. Tak mu zostanie???????? Waga z soboty 2080g.

Wioluniu, potwierdzę twoje przypuszczenia, prawdopodobnie luminal :-( Ja miałam takie akcje dopóki nie odstawiliśmy w 7 miesiącu życia tego świństwa. Wtedy też dopiero były postępy w rehabilitacji.
Niedobrze, że jakieś kadrowe sprawy odciągają operację :no:
Trzymajcie się cieplutko, czekamy na dalsze wieści :-)

Dziś o 8.15 mały został zabrany na operację, trwała 2.5h. Z relacji p. chirurg poszło dobrze, jelitka nie były w złym stanie, sprawdzian będzie po pierwszym jedzeniu i po kupie którą mam nadzieję zrobi z łatwością:tak:. Jest na lekach przeciwbólowych i śpi cały czas, do jutra ma być zaintubowany, myślę że z tym też nie będzie problemu. Wszystko wyjdzie z czasem. Wogóle ten dzień dziwny dla mnie. Rano o 8h dzwoniłam to nic nie było wiadomo o zabiegu a o 8.15 został zabrany na blok operacyjny:szok:. Jutro jadę do szkraba, to napiszę coś więcej. pozdrawiam.

reklama
Do góry