Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziekuję Wam wszystkim bardzo.To miłe,ze tyle osób o nas myślało i trzymało kciuki...
U nas dzieki Bogu wszystko dobrze Dzisiaj własnie wrócilismy do domku.
Zabieg trwał ponad 3 godziny i nastresowałam sie bardzo.Jak zadzwonił pager,ze operacja sie skończyła to zrobiło mi sie strasznie słabo,ledwo weszłam po schodach,nie wiedziałam czego sie spodziewac,czułam jakis wewnętrzny niepokój,ale na szczęście wszystko dobrze i operacja przebiegła bez żadnych komplikacji.Jak na razie wszystko dobrze,odczułam dużą ulgę,bo Szymek jest teraz karmiony od 23 do 5 rano bez przerwy,a wciagu dnia 4x po 0.5h(co 3 godz)takze mozna jakos normalniej funkcjonowac...Na razie jeszcze nie moze przekręcac sie na brzuszek bo go boli ale szybko dochodzi do siebie.I co najwazniejsze jeszcze ani razu nie zwymiotował takze mam nadzieje,ze tak juz zostanie