reklama
Nie jest mi do śmiechu jestem przerażony i staram się być spokojnyTy może przetrwasz ale dla niej to większa szansa na pozamaciczna w przyszłości wg badań, no i rozjechany okres i owulacja, faktycznie „przetrwacie”![]()
Lady Loka
Fanka BB :)
No ale czym Ty właściwie jesteś przerażony, bo ja nie rozumiemNie jest mi do śmiechu jestem przerażony i staram się być spokojny

Tym że może być w ciąży… a ty się jeszcze z tego śmiejesz. Nie jestem wyedukowany tak jak wy więc prosiłem o pomoc tutaj i dostaje naprawdę otuchę i dobre słowa ale z tyłu głowy mimo starań nie przejmowania się to czasem się boję. Co prawda już mniej, ale trochę jeszcze
Lady Loka
Fanka BB :)
Nie może być w ciąży. Już Ci to napisali praktycznie wszyscy tutaj.Tym że może być w ciąży… a ty się jeszcze z tego śmiejesz. Nie jestem wyedukowany tak jak wy więc prosiłem o pomoc tutaj i dostaje naprawdę otuchę i dobre słowa ale z tyłu głowy mimo starań nie przejmowania się to czasem się boję. Co prawda już mniej, ale trochę jeszcze
Nawet bez tabletki po nie byłaby w ciąży.
Jeżeli dalej Cię to stresuje to idź porozmawiaj o tej sytuacji z jakimś ginekologiem, bo my naprawdę więcej Ci tu nie pomożemy.
Tobie się wydaje, że my jesteśmy po specjalnych kursach i szkoleniach typu "jak nie zajść w ciążę"? Nie jesteśmy. To jest wiedza powszechna, dostępna na każdym rogu.
Podziel się: