Kurcze ale mam zaległości na forum wszystko przez to, że straszne problemy miałam ostatnio z internetem. Ledwo się na enpr dobijałam.. A nawet nie miałam czasu ani sił ani cierpliwości czekać, aż się załaduje.
Kobietka no ja bym zrobiła i pokazała nowemu ten wynik
no i oczywiście skserowałana wszelki wypadek, jeżeli zabierają 
Anulka - kurcze szkoda, że to TSH tak powoli Ci spada.. Masz rację z tymi cyferkami.. Dawniej przecież kobiety zachodziły w ciążę i nie wiedziały o jakimś TSH, i innych badziewiach! Ciekawe jak to nowe dawkowanie wpłynie na TSH
mam nadzieję, że się poprawi :* I świetnie, że nie masz się powstrzymywać 
Butterfly święte słowa. Co ma być to i tak będzie.
O Sławik hej
fajnie, że się odezwałaś
jak tam samopoczucie ?
Annie witaj
. Nie czekaj - działaj
Madzia cześć
Nie wiem co doradzić - wiem tyle, że w ciąży nie jest ważne samo TSH co ft4. Dla spokoju możesz się poradzić lekarza
- albo tak jak mówi doświadczona w temacie Sławik nie denerwować się.
U mnie cyrk się zrobił w tym cyklu.. Niby miałam skok ale strasznie niskie temp mam
... Kurcze jakbym chciała na święta mieć prezent
.. Muszę się też wybrać jednak do ginekologa po recepte na luteinę, bo jak uda mi się zajść na luteinie w tym cyklu to już jej nie mogę odstawić tak ot :/ i by mi brakło a w święta i ok. sylwka to nie bardzo gdzie się jest ruszyć. Poza tym może ta babka będzie jakaś lepsza.. Koleżanka w ciąży do niej chodzi - niby na NFZ ale podobno pożądna lekarka z niej. No nic zobaczymy...
Pozdrowionka dziewczyny. Mam nadzieję, że już nie wpadnę w takie zaległości..
Aha robiłam sobie badanka, ale nie na temat tarczycy więc się nie będę rozpisywać. Jak chcecie zobaczyc to kliknijcie na mój wykres tam jest wszyskto opisane :*
Kobietka no ja bym zrobiła i pokazała nowemu ten wynik
Anulka - kurcze szkoda, że to TSH tak powoli Ci spada.. Masz rację z tymi cyferkami.. Dawniej przecież kobiety zachodziły w ciążę i nie wiedziały o jakimś TSH, i innych badziewiach! Ciekawe jak to nowe dawkowanie wpłynie na TSH
Butterfly święte słowa. Co ma być to i tak będzie.
O Sławik hej
Annie witaj
Madzia cześć
U mnie cyrk się zrobił w tym cyklu.. Niby miałam skok ale strasznie niskie temp mam
Pozdrowionka dziewczyny. Mam nadzieję, że już nie wpadnę w takie zaległości..
Aha robiłam sobie badanka, ale nie na temat tarczycy więc się nie będę rozpisywać. Jak chcecie zobaczyc to kliknijcie na mój wykres tam jest wszyskto opisane :*