karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
Dziewczynki a gdzie Wy się wszystkie podziewacie? 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Może do wieczora poprawi się.

moje dzieciaki jada dziś na weekend do rodziców moich.....a my mieliśmy w planie grila nad Radlowem....zobaczymy jak pogoda dopisze po południu
bo S w pracy do 15

a jak coś to na jakies grzybki pójdziemy a grilik jutro

Matuś oczywiście asystował.
Obudziłam się o 1:30 i wróciła do nas ale potem Matuś przyszedł. Ok 4. obudził się Dominik więc spałam już z nim w pokoju chlopców ale przed 6. Matuś zaczął wzywać pomocy bo zleciał z łóżka
a Dawid już wtedy był w pracy.
A wydawałoby się że tak jest taniej 

ja sie czuje bardzo dotknieta takim porównywaniem i ocenianiem ze tarnów jest taki i owaki a w przemyslu nie ma komarów ( poprostu beka
) to juz przegiecie dla mnie

. Ja czuje sie barrdzo urazona taka twoja postawa, jak ty na forum nonstop podkreslasz ze T jest beznadziejny to domyslam sie ze u tesciów robisz to samo wiec mzoe tutaj lezy pies pogrzebany