reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
Kasia i Anita, bardzo fajne sukieneczki :)

dziewczyny może wysune takowy postulat, co by jakieś uwagi do osób jak ktoś ma , niech pisze do takiej osoby na priva, bo na forum zaraz zadyma sie robi i dochodzą za duże emocje

jak cos mamy w realu do kogoś to przecież też od razu mu tego nie powiemy przy wszystkich, ale raczej na osobności
a tak forum się kiepści

Adrianku! 100 lat!

balony_gumowe1.jpg

Mi się pochrzaniło ze to 1.08 :eek:;-)

Nikia dobrze gadasz :tak:
Anita fajna sukienka :tak:

melduję się :-)

widzę że troszkę się atmosfera zepsuła :sorry:

Przyszła zazdroszczę lasku, czekamy na wieści :tak:

Agunia na pewno w końcu coś znajdziesz :tak:

Kasia śliczna ta sukienka :tak:pięęękne zdjęcia :tak:

Ania ja jeszcze się na 100% nie zdeklaruję niestety bo mam akurat ciche dni z m :zawstydzona/y:

Kasiu, Anita fajne sukienki :-)
Aneczka to co nawywijałaś, że ciche dni nastały?:-D
Anita jak nie masz co robić to możesz do mnie przyjść posprzątać :-D:tak:
Nikia niezły postulat :tak:

reklama
ADRIANKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN

Hej dziewczynki
Śliczne sukienki, ja mam wesele w październiku ale się nie wybieram :-)
Anneczka co narozrabiałaś :-D
u nas też już basen gotowy :happy:

Do góry