Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj.czesc dziewczynki jestem mama i przyszla mamusia^-^ mam synka w wieku 6 miesiency skonczonych i w 12 tygodniu ciazy jestem mozna powiedziec z okolic tarnowa gdyz mieszkam w zakliczynie a do lekarza jezdze do moscici!!!
Już piszę piszę :-)hej dziewczyny :-)
melduję się że żyję ;-) miło mi bardzo że o mnie pamiętacie :-)
Karolka nie odchodźpisz z nami
a ja się uczę i uczę i nie wiele wciąż wiemnie zdam tego to jest pewne ale jakąś wiedzę przyswoję to się może w pracy lub jej szukaniu przyda
![]()
Dana u nas niestety podobnie. Dominik śpi 3-4 razy dziennie po 10-15 min. Herbatki niestety nic nie pomagająWitam
Dziewczyny są jakieś herbatki na poprawę snu?Moja Madzia wczoraj spała 2 razy od godziny 6.00 rano.Drzemki trwały raz 10 min, raz 15 min.To zdecydowanie za mało jak na pół roczne dziecko.Jak można jej pomóc?

Nikia jestem w 100% ZA.dziewczyny może wysune takowy postulat, co by jakieś uwagi do osób jak ktoś ma , niech pisze do takiej osoby na priva, bo na forum zaraz zadyma sie robi i dochodzą za duże emocje
jak cos mamy w realu do kogoś to przecież też od razu mu tego nie powiemy przy wszystkich, ale raczej na osobności
a tak forum się kiepści

ale robie sobie przerwe i idziemy na basen
:-)z tego co wiem to poprzednie forum się zablokowało i nie dało się tam pisać, a dziewczyny się szukały potem jak się dałoEkstra sposób na rozruszanie forumskłócić wszystkie z jedną osobą
Uważajcie co piszecie nowe mamuśki.... jak podpadniecie to dziewczyny się przeniosa w wielkiej tajemnicy na inne forum
z tego co wiem to poprzednie forum się zablokowało i nie dało się tam pisać, a dziewczyny się szukały potem jak się dało
To nie wiesz wszystkiego.
Forum Noworodek działa znowu.
A mnie nikt nie szukał. Wręcz nikt nie chciał żebym tu była.