Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiesz wrony i te sprawy nie zadają się z innymi ptakami ;-) wracając do tematu - nie pasuje Ci to po co wracasz po raz kolejny ???
No właśnie widzęAni mi się śni Was szukać
Mam ciekawsze rzeczy do roboty![]()

No właśnie widzę![]()
Anneczka ostra z Ciebie babkao kurcze ale tu wrzawa :-)
heheh śmiać mi się chce
Animka mi się wydaje że jednak nie masz jakiś strasznie ciekawych zajęć skoro tak bardzo Ci zależy żeby u nas pisaćwiesz wrony i te sprawy nie zadają się z innymi ptakami ;-) wracając do tematu - nie pasuje Ci to po co wracasz po raz kolejny ???
Przyszła ja Cię doskonale rozumiem i Twoje podejście do pewnych spraw - ale - pewne rzeczy trzeba trochę bardziej umiejętnie nazwać i tekst typu" ciekawe czy mi też tak odbije " nie był na miejscu i pomimo tego że ja to olałam to świetnie rozumię resztę, która nie chciała tego olać
a do reszty, ktora tylko czyta i nie ma zamairu nic od siebie dodać - rzygać mi się chce takim podejściem - pozdrawiam :-)
:-)
Reakcja Matusia była taka "Mamo duży ten fotel" i wyszedł.Karola ja nie jestem specjalistą od fotelików ale wygląda fajnie![]()