Massiek
Fanka BB :)
Anitka Adik jak najbardziej mówi poprawnie ;-) tylko teraz ma z tego r taką radochę że wszędzie gdzie się da to je wciska (z tym wciskaniem chodzi mi o słowa;-):-):-))gratuluje Adikowina pewno zacznie poprawnie mówić wkrótce
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Anitka Adik jak najbardziej mówi poprawnie ;-) tylko teraz ma z tego r taką radochę że wszędzie gdzie się da to je wciska (z tym wciskaniem chodzi mi o słowa;-):-):-))gratuluje Adikowina pewno zacznie poprawnie mówić wkrótce
![]()
oooo zapomniałam o Karolci ta to dopiero jest dziwnao Ty!!!!!!!!!!!;-);-)
jak ja i Karolcia;-) w końcu skoro wszystkich bronie to siebie też
ostrzegam Cie jako starą forumkę:-)

;-):-)oj żeby to się nie rozwinęło bardziej :-( biedny Matuś zdrówka dla niegoDzisiaj wyjątkowo szybko udało mi się wykąpać chłopców bo Dominik chwilę po 20. już spał ale Matuś coś ma problem. A do tego po południu zagorączkował
![]()

muszę przyznać że chyba masz racjęno w sumie widzę że jest aktywna to pewnie tez sie nudzi
.

phi też mi relaksPrzykro mi moje Panie ale nie nudzę się. Relaksuję się grając w kanastę :-)

Usnął sobie. WYdaje mi się że to chwilowe bo obudził się pogryziony przez jakieś dziadostwo i z gorączką. Poza tym mówił że ma robaka w buzino w sumie widzę że jest aktywna to pewnie tez sie nudzi
Karolcia może to takie jednorazowe jak sie za bardzo wyszalal..

ranyUsnął sobie. WYdaje mi się że to chwilowe bo obudził się pogryziony przez jakieś dziadostwo i z gorączką. Poza tym mówił że ma robaka w buzi![]()

sprawdzałaś czy ma?no fakt trzeba było tak od razu pisać :-)W domu poza mną i dziećmi jest tylko teść więc jak mam się inaczej relaksować?!![]()