Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mam żel Bobodent ;-) i czopki paracetamolu p/bólowe i p/gorączkoweAniam moze kup malemu jakas masc na lagodzenie zabkowania lub cos przeciwbolwego. Z tego co pamietam to moja siostra dawala Apap dla dzieci a masc sachol ale nie wiem czu u Siebie dostaniesz ale jak znasz dobrze jezyk to w aptece napewno Ci doradza
współczuje pieluchowania , a może spróbuj małego nosić w chuście , wtedy ma nóżki na żabkę , a do pieluchy na pewno się przyzwyczai to tylko kwestia czasu ;-)Witam Dziewczyny
Pogoda rzeczywiście do niczego, aż się nie chce z domu wychodzić.
Byliśmy wczoraj z Kamilkiem robić USG bioderek a dziś u doktora dopasować pieluszkę. Cóż mały musi być pieluszkowany i dzisiejsze popołudnie spędziłam na pikowaniu pieluszki i przyszywaniu do niej rzep. Co do szczepienia to chyba też wezmę płatne, zwłaszcza po tym jak dziś słyszałam przeraźliwy płacz jednego maleństwa, kiedy czekaliśmy do doktora.
co kupiłaś ciekawego?? :-)Cześć dziewczyny :-)
Violaz -nie marudzisz nam :-)i tak jak napisały dziewczyny po to tu jesteśmy żeby Cię wysłuchać i pocieszyć:-).Najwidoczniej dzidziuś woli sie urodzić jak będzie ładniejsza pogoda i cieplej ;-).Trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród :-).
AniaSm -ale Ci zazdroszcze tej pogody:-).U dalej nie za fajna pogoda,choć chyba troszkę cieplej,I spóldzielnia włączyła ogrzewanie i mam cieplej uff.
Tonka- czyli Kamilek ma coś z bioderkami ,skoro musi nosić ta pieluchę?
A szczepienie to chyba faktycznie lepiej te płatne :-)
Uciekam na miasto choć mi sie nie bardzo chce.Ale musze zakupy większe zrobić .
Miłego dnia dziewczyny :-)
no właśnie tonka jak blizna??Tonka -pewnie na początku będzie marudził ,ale potem sie przyzwyczai .A jak tam samopoczucie :-)??Bo pisałaś że po porodzie nie najlepiej ??
ale nie wiem co znowu będzie w nocy , mam nadzieje że będzie chociaż trochę lepiej Marudził dziś cały dzień... tylko nie wiem czy przez pieluche czy przez zmiane mleka Bo Kamil miał wieczne odparzoną pupe i zielonkawe kupki więc zmieniłam bebilon na nan i odnotowałąm poprawe co barwy ;-) i odparzenie znikneło ale małemu po nan strasznie się ulewa i płacze zaraz po jedzeniu...Tonka -pewnie na początku będzie marudził ,ale potem sie przyzwyczai .A jak tam samopoczucie :-)??Bo pisałaś że po porodzie nie najlepiej ??

Już mi żal mojego maleństwa
Kuba miał prawie 40 stopni gorączki 

podałam mu paracetamol i spadła do 38 ale nie wiem już co robić , zadzwoniliśmy do znajomej pediatry to powiedziała że jak nie wymiotuje i je to nic się takiego nie dzieje i żeby tylko zbijać temperature 

nosz normalnie myślałam że mnie trafi , wiedziałam że oni tu się nie przejmują takimi rzeczami ale myślałam że jako nasza znajoma coś nam doradzi , jutro jeszcze kupimy syropek z ibuprofenem w razie czego , nie mam już siły :-(
cały czas zmieniałam wkłady
tak sie ze mnie lało tragedia .Tak chyba zawsze jest na początku.Jak tam byliście gdzies na spacerku :-)?