no nie...Zaliczyłam juz 4 kopie postu i za kzadym razem tuz przy koncu cos się kasuje...Własnie sie rozbeczałam z tej bezsilnosci.Pisze piszę i za kazdym razem juz skracam ,bo ilez razy można narzekac na swój stan...
Dalej w jednym kawalku...jutro jade Rano na izbe przyjec i mnie juz położa{ mieli w poniedziałek ,ale było w sumie 13 porodow, wiec nie dokładali jeszcze mnie].Beda eksperymentowac jak zmusić małego do wyjścia , może im sie uda bo moje sposby juz wszsytkie zawiodły.Patryk{ tak bedzie miał na imie] jest tak uparty jak jego mama i po prostu sie zaparl.
Spotkanie extra pomysl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bardzo chetnie was wszystkie poznam. Nie ma to jak poplotkowac w maminym gronie.
Wszytkie jestescie super mamy! Skąd wiem? Każda z was bardzo kocha swoje dziecko, nie spi po nocach, martwi sie czy robi wszsytko dobrze,czuwa nad kazym oddechem,żali sie na forum, robi zdjecia i cieszy się kazdym sukcesem swojego maleństwa,lepiej byc nie moze! Moja przyjaciólka w trakcie mojej załamki powiedziała mi ,ze chciałaby byc kiedys taka mama jak ja i wiecie co? Nie ma chyba lepszego komplementu .nie w sumie jest .Jak moja Victoria jako nastolatka bedzie chciała ze mna rozmawiac i nie uzna ze jestem totalnie do kitu.Na szczescie tdo tej chwili jeszcze długa droga, a narzie caluje mnie , ściska i jestem dla niej całym światem[ oczywiscie nie dodam ,ze ona zawirowała naszym swiatem tez]
Usta Usta to jest serial ktory bardzo lubie.Klub szalonych Dziewic troche mmniej , czasami mam wrazenie ,że jest nieco naciągany ,ale w sumie ogladam dosc regularnie.
Czy ktoras wie dlaczego nie pojawia sie moj suwak?udało mi sie go zrobic .Pokazal sie pare postów a teraz zniknał.czy robie cos nie tak? No dobra wysylam , mama nadzieje ,ze tym razem uda sie wysłać....
Trzymajcie kciuki za mnie jutro i patryka!