reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

reklama
Kasiazar no to jednak masz podobną niespodziankę jak u mnie:-). Chociaż mi już powiedział, że na 100%. Ale wiesz jak to jest ja jestem 10 tygodni za Tobą więc jeszcze może usłyszę co innego. Coś mi się zdaje, że dopiero jak urodzimy będziemy pewne na 100% :-D. A co do lekarza. Mi bezbłędnie określił kiedyś Kosarzycki, ale to było w Szpitalu, prywatnie wiem, że ma średniawy sprzęt i nie wiem czy tam wszystko ok widzi. Chociaż jak pracuje na nim już tyle czasu to pewnie tak.
Może po prostu umówi się w Triadzie do kogoś innego na prywatne USG. Powiedz, że chciałaś się upewnieć co do płci i już.
A kupowałaś coś już dla dziewczynki. Bo mi kurcze teściowa pokupowała całą masę rzeczy dla chłopca i byłby zonk gdyby jednak była dziewuszka.;-)

Anrysa z tego co wiem to nie pzyjmuje w szpitalu.
Kasia trzymam kciuki rzeby sie okazalo co siedzi w brzuszku Ania czy Franiu
Jak sie okaze ze chlopiec po poprodzie to ciuszki najwyzej sprzedac. Juz ci niewiele zostalo.

u nas w sumie nic ciakwego Pati ma dalej katar w nocu musi spac ze mna bo w lozeczku nie che juz placze i nie moge o uspokoic dopiero jak klade go kolo mnie to smacznie spi, chociaz dzisiejsza noc to sie strasznie wiercil co chwile siadal zmienial pozycie i nie mogl spac. moze przes ten katar zobacze ja bedzie teraz.

a mnie cos poszczylko lub zawialo ze nie moge sie schylic a co dopiero podniesc moejgo klocuszka.

Dziewczyny co do USG to na mickiewicza robi Asztabski i Jackowski na fundusz nie czeka się długo ale chyba i jednego i drugiego odradzam... Wiem też że Kacalski na goldhamera ma USG 3D Ja za wizyte i USG zapłaciłam 130 zł Nie wiem czy to jeszcze potrzebne ale pisze w razie czego.

reklama
Czy któraś z was może zaglądała na strone tego pana któy oferuje sesje ciążową ?? Ja dziś to zrobiłam i szczerze powiem że ani jedno zdjęcie z tych sesji mnie nie zachwyciło A już te z modelkami to szkoda komentarza Kurcze ale jak znowu będe w ciąży to poproszę fotografa który mi robił zdjęcia ślubne o taką sesje bo ze śłubnych byłam bardzo zadowolona mimo że na zdjęciach wychodze jeszcze gorzej niż w rzeczywistości :D

Do góry