kasiazar
Fanka BB :)
Witam się! 
Węgielek , z ta wagą to chyba indywidualna sprawa każdej ciężarówki
Moja kuzynka przytyła 16 kg ( a urodziła mc wcześniej) Koleżanka prawie 20 a ja od początku mam 9 na plusie i od mca waga ani drgnie. Na samym początku to nic nie tyłam nawet się martwiliśmy bo brzusio rósł a ja chudłam w innych częściach ciałach.
Ja anemii nie miałam.
Ania Sm ja mam obiad z wczoraj bo zrobiłam więcej. Pokroiłam filet z kurczaka w kostkę, podsmazyłam na masełku zalałam wodą , dodałam przypraw co miałam pod ręką( Czosnek , sol, pieprz, papryka słodka i najwazniejsze przyprawa 5 smaków do chinskiego ) Do tego wsypałam pol paczki warzyw zamrozonych , to się podgotowało , dodałam łyzke przecieru popidorowego , zagęsciłam troszke mąką sosoki sie zrobił i gotowe
Z ryzem mniam mniam 
Węgielek , z ta wagą to chyba indywidualna sprawa każdej ciężarówki
Ja anemii nie miałam.
Ania Sm ja mam obiad z wczoraj bo zrobiłam więcej. Pokroiłam filet z kurczaka w kostkę, podsmazyłam na masełku zalałam wodą , dodałam przypraw co miałam pod ręką( Czosnek , sol, pieprz, papryka słodka i najwazniejsze przyprawa 5 smaków do chinskiego ) Do tego wsypałam pol paczki warzyw zamrozonych , to się podgotowało , dodałam łyzke przecieru popidorowego , zagęsciłam troszke mąką sosoki sie zrobił i gotowe

?? 
.Dobrze że mały się nie zaraził :-).