reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

anrysa szczęściarą jesteś jak wyglądasz i się czujesz na 12 lat ;-) i pisałaś na początku że kojarzysz moją twarz ze szpitala ale nie sądze żebyśmy się kiedykolwiek widziały bo ja w sumie też mam dobrą pamięć do twarzy i czasem na mieście kogoś widzę i myśle widziałam go juz ale nie wiem gdzie .. myślę że twoja buzia kołatałaby mi sie po głowie a nie poczułam tego ja zobaczylam cię na zdjęciu ..

igorek to twój synek ma takie koszmary jak ja jak byłam dzieckiem tylko ja odkąd przeprowadziłam się z rodzicami na boli to regularnie co jakiś czas sniło mi się że spadam z balkonu .. fatalne uczuciei też zawsze budziłam sie z lekiem ..

tonka fajne to jest jak maluchy zaczynają chodzić chć fakt czasem serce zamiera jak czlowiek widzi - przewiduje w momencie niebezpieczną sytuację a dzieciak sobie z tego sprawy nie zdaje, ale tak jak mówi anrysa nagrywaj potem bedzie co oglądać i wspominać my kurcze kamery nie mamy ale nagrywam mała aparatem do zdjęć i też jakaś tam pamiątka bedzie

reklama
hej:0

Witam nową mamę:)

a ja się czuję staro bo mam najwięcej z nas dzieci:p

żartuję oczywiście:)

dziś mi mama przez telefon powiedziała przez telefon, że przytyłam. przecież wiem:) tak że mnie by się aerobik bardzo przydał

Momo nie wiem czemu ale takie jakieś mam wrażenie, że Cię widziałam:) Ja też mam pamięć do twarzy tylko nie mogę zapamiętać do kogo ta twarz należy a najgorzej u mnie z zapamiętaniem imion. Autentycznie zawsze durnia z siebie robię bo nie pamiętam nigdy kto miał jak na imię i ciągle się mylę. Momo a może z tej anatlityki Cię kojarzę, ja miałam z 7 lat temu praktykę w laboratorium mikrobiologicznym przy analityce na Nowym. Zresztą nieważne tyle ludzi ciągle spotykam, że mogłam się pomylić, może masz gdzieś sobowtóra:)

Igorek ja się panicznie boje przszół i wszystkiego co lata, a jak byłam mała to miałam podobne sny do momo, że z balkonu spadam i zawsze budziłam wszystkich w dmu krzykiem w środku nocy.

Węgielek grunt, że Tobie i mężowi waga nie przeszkadza:) Mojemu się nawet podoba, najbardziej uchwyty miłości:)

Tonka nie żartuj sobie nawet, nie patrz na wagę tylko na cm. Chyba Ania to już pisała.

Tonka to gdzie ty mieszkiasz ze towarzystwa nie masz:)

w koncu słoneczko jutro chyba do parku sie przejade bo tez ma być ładnie:)

my kobiety mamy przerobane ciagle musimy sie martwić tymi kilogramami:)

a co do wieku to moze ja sie niewygladam na 12 ale na 15 lat:p a czuje się na tyle co mam:)

Hej

Ja w sumie kilogramów do zrzucenia nie mam ,tylko oponka mi została :confused2:.

Nawet fajnie dzis było ,choć wiatr taki jakiś zimny :baffled:

Tonka ale Ty laska podobno jesteś co Ty chcesz jeszcze zrzucać ??

Tonka hmmm z tego co dziewczyny mówiły to nie wiem nie wiem ;-):rofl2::rofl2:czy masz co zrzucać.
A siłownia nic nie daje jednak ?
Jeśli nie to pewnie że sie zapisz :-).

Anrysa ja Ci powiem że tez nie przepadam za latającymi stworzeniami :no:
a najbardziej nie cierpie takich latających chrabąszczów co pod wieczór wychodzą ze swoich norek i brzęczą mi koło balkonu :wściekła/y:są wstrętne normalnie :eek:
Kiedys i wleciał do domu i w kwiatku sie schował i zaczoł brzeczęć pod wieczór
tak spieprzałam z pokoju że hoho ,dobrze że mój był w domy to zabił tego potwora brrr:shocked2:.

reklama
Do góry