reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
Witam,
może znacie miejsce gdzie można pójść z niemowlęciem na basen?? Pamiętam, że kiedyś był taki w Mościcach, ale teraz kompletnie nie wiem co się dzieje "na mieście".

Dobrawa we wakacje była taka akcja ogólnopolska, sprawdzano pod różnym kątem baseny, właśnie czy nadają się dla dzieci. Można na necie znaleźc wyniki tych badań i kwalifikacje. W okolicy tylko bocheński dostał certyfikat, ani Proszówki, Brzesko Tarnów ani Mościce nie dostały niestety. W Bochni są też lekcje dla mam z maluszkami, ale dosyć drogo, mają informację na stronie

reklama
Dobrawa Ja na Twoim miejscu poszłabym po prostu na Piłsudkiego tylko wtedy musisz mieć pewność, że dziecko jest 100% zdrowe i porządnie je wymyć po basanie. Myślę, że tak na prawdę to baseny niewiele się od siebie różnią. Wiem tylko, że nie można chodzić zbyt często bo chlor uszkadza nabłonek płucny i ogólnie podrażnia drogi oddechowe ale raz na jakiś czas nic się nie stanie, no i raczej nie chodź wtedy jak dziecko ma gdzieś jakieś skaleczenie.
A
my mamy dwa ząbki:):-)

Do góry